Kejcik
Fanka BB :)
będę się modlić o dzidziusia, oczywiścieCo będziesz robić w tej Fatimie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będę się modlić o dzidziusia, oczywiścieCo będziesz robić w tej Fatimie?
ja też zawsze z okresem i nawet jak Dominikanę planowałam z flo, to mi się kierwa cykl skrócił do 15dni!!!! I zdążyłam dostaćja zawsze też na wakacje z okresem
Dlatego teraz planowałam urlop razem z flo
odpowiedź coś o sobie. Ile się staracie, o które dziecko, czy macie jakiś problem?Proszę wpisać mnie na testowanie 30 maja
O pierwszą ciążę staraliśmy się 7 cykli. Niestety nie udało się i ciąża zatrzymała się w 6 tygodniu. Poroniłam dopiero w 11 tygodniu. W tym czasie co tydzień byłam u ginekologa, więc nadzieja to powracała, to gasła z dnia na dzień przez te pięć tygodni. To był psychicznie naprawdę ciężki czas.odpowiedź coś o sobie. Ile się staracie, o które dziecko, czy macie jakiś problem?
Hej, jakbyś chciała z kimś o tym porozmawiać to możesz napisać, sama jestem świeżo po poronieniu (w kwietniu) i chce wrócić do starań jak najszybciej trzymam kciukiO pierwszą ciążę staraliśmy się 7 cykli. Niestety nie udało się i ciąża zatrzymała się w 6 tygodniu. Poroniłam dopiero w 11 tygodniu. W tym czasie co tydzień byłam u ginekologa, więc nadzieja to powracała, to gasła z dnia na dzień przez te pięć tygodni. To był psychicznie naprawdę ciężki czas.
Jestem po pierwszej miesiączce od zabiegu i już w tym cyklu zaczęliśmy starania. Nie rozmawiam z bliskimi o tym co przeszłam. Sama poprosiłam, żeby nie wywoływać tego tematu. Ale mam ogromną potrzebę rozmowy, dlatego postanowiłam się wpisać na majowe testowanie. Do tej pory tylko czytałam wasze wpisy. Teraz myślę, że najlepiej dla mnie będzie włączyć się do dyskusji i z wami omówić swoje wątpliwości.
Bardzo przykre doświadczenie długie starania i straty upragnionych ciąż , to coś na co nikt z nas nie zasługuje.O pierwszą ciążę staraliśmy się 7 cykli. Niestety nie udało się i ciąża zatrzymała się w 6 tygodniu. Poroniłam dopiero w 11 tygodniu. W tym czasie co tydzień byłam u ginekologa, więc nadzieja to powracała, to gasła z dnia na dzień przez te pięć tygodni. To był psychicznie naprawdę ciężki czas.
Jestem po pierwszej miesiączce od zabiegu i już w tym cyklu zaczęliśmy starania. Nie rozmawiam z bliskimi o tym co przeszłam. Sama poprosiłam, żeby nie wywoływać tego tematu. Ale mam ogromną potrzebę rozmowy, dlatego postanowiłam się wpisać na majowe testowanie. Do tej pory tylko czytałam wasze wpisy. Teraz myślę, że najlepiej dla mnie będzie włączyć się do dyskusji i z wami omówić swoje wątpliwości.