reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja zawsze też na wakacje z okresem 🤣
Dlatego teraz planowałam urlop razem z flo 🤣
ja też zawsze z okresem i nawet jak Dominikanę planowałam z flo, to mi się kierwa cykl skrócił do 15dni!!!! I zdążyłam dostać 🤬
W środę lecimy a ja czekam na okres, niestety. Zapisałam się na testowanie na 24.05, chociaż okresu powinnam dostać jutro. Robiłam dziś test. Negatywny. Także przepraszam ale ja również nie uratuję tego miesiąca🥺 i jeszcze zjebałam sobie nastrój na tę piękną niedzielę🫠

To i mały update ode mnie - temperatura dalej trochę podwyższona, możliwe że faktycznie była ta owu w 31dc 😶 jeśli tak, to @ mogę się spodziewać w ostatnich dniach maja dopiero, co najprawdopodobniej wykluczy mnie również z czerwcowego testowania 😔 chyba, że jakimś cudem zajdę jeszcze w tym cyklu, bo przyznam, że po 30dc nie spodziewałam się już cudów i nas trochę poniosło 😳 ale organizm raczej nie jest jeszcze gotowy, więc wątpię

Załączniki

• IMG_6153.jpeg
    IMG_6153.jpeg
    142,6 KB · Wyświetleń: 39
Witam was dziewczynki w to słoneczne południe ☀️ Ja się obudziłam z lekkim bólem gardła - chyba zimne piwko na dworze tak na mnie zadziałało 🥶
Temperatura u mnie rośnie, dziś na wykresie 36,90, chyba zrobię wyjątek i zatestuję jeszcze w maju, przed terminem 🩸 a co mi tam 😋
Życzę udanej niedzieli! 🥰

odpowiedź coś o sobie. Ile się staracie, o które dziecko, czy macie jakiś problem?
O pierwszą ciążę staraliśmy się 7 cykli. Niestety nie udało się i ciąża zatrzymała się w 6 tygodniu. Poroniłam dopiero w 11 tygodniu. W tym czasie co tydzień byłam u ginekologa, więc nadzieja to powracała, to gasła z dnia na dzień przez te pięć tygodni. To był psychicznie naprawdę ciężki czas.
Jestem po pierwszej miesiączce od zabiegu i już w tym cyklu zaczęliśmy starania. Nie rozmawiam z bliskimi o tym co przeszłam. Sama poprosiłam, żeby nie wywoływać tego tematu. Ale mam ogromną potrzebę rozmowy, dlatego postanowiłam się wpisać na majowe testowanie. Do tej pory tylko czytałam wasze wpisy. Teraz myślę, że najlepiej dla mnie będzie włączyć się do dyskusji i z wami omówić swoje wątpliwości.

O pierwszą ciążę staraliśmy się 7 cykli. Niestety nie udało się i ciąża zatrzymała się w 6 tygodniu. Poroniłam dopiero w 11 tygodniu. W tym czasie co tydzień byłam u ginekologa, więc nadzieja to powracała, to gasła z dnia na dzień przez te pięć tygodni. To był psychicznie naprawdę ciężki czas.
Jestem po pierwszej miesiączce od zabiegu i już w tym cyklu zaczęliśmy starania. Nie rozmawiam z bliskimi o tym co przeszłam. Sama poprosiłam, żeby nie wywoływać tego tematu. Ale mam ogromną potrzebę rozmowy, dlatego postanowiłam się wpisać na majowe testowanie. Do tej pory tylko czytałam wasze wpisy. Teraz myślę, że najlepiej dla mnie będzie włączyć się do dyskusji i z wami omówić swoje wątpliwości.
Hej, jakbyś chciała z kimś o tym porozmawiać to możesz napisać, sama jestem świeżo po poronieniu (w kwietniu) i chce wrócić do starań jak najszybciej 😔 trzymam kciuki ❤️

reklama
Bardzo przykre doświadczenie 😥długie starania i straty upragnionych ciąż , to coś na co nikt z nas nie zasługuje.
Wirtualny uścisk ode mnie, i oczywiście zapraszamy do rozmów.
Oby się wkońcu udało Tobie i Nam wszystkim. 🙂

Do góry