reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Absolutnie, codzień będę się i tak zastanawiać czy to już owulacja, a może ciąża 😂
Nooo... bo już myślałam 😆
Adam Małysz Ok GIF by Revolt Energy - dostawca systemów fotowoltaicznych

reklama
Wiem, że mam najwspanialszego męża na świecie, jak mu powiedziałam, że jak u niego wszystko okaże się ok to niech jego spartanie idą walczyć na innym polu, powiedział, że pierdole i on pierdoli i mnie kocha i czy będziemy mieć dziecko czy nie to i tak będzie sie codziennie rano chciał budzić w aurze moich porannych bąków😁😍
Opowiedziałam mu też o reakcji siostry , on skwitował, ona taka jest nie przejmuj się🤩🙂
Kocham tego czlowieka❤️
Powiedział też, że życie miałoby inny smak bez nich (tych bąków)😂

Ostatnia edycja:
reklama
Ważne żebyś w doopce czula a nie w powiwtrzu :D
Kurde, nie czuje tego 😂to nie to, i mimo, że jestem przed okresem, to czuje szczęście, bo mąż mo tak z radca posłodził, mimo że w stresie przed lekarzem, on to raczej z tych co omijają łukiem ja go wszędzie pcham 😁
Ha ha ha dobry ten słownik miałobyc rańca, i to a nie mo🤣

Do góry