anyżowa
Fanka BB :)
Nooo... bo już myślałamAbsolutnie, codzień będę się i tak zastanawiać czy to już owulacja, a może ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo... bo już myślałamAbsolutnie, codzień będę się i tak zastanawiać czy to już owulacja, a może ciąża
Tak tak, tak to zwykle bywaBędzie cionsz
Postaram się przetestować ta teorieTak tak, tak to zwykle bywa
Ok tak tak takPostaram się przetestować ta teorie
Chciałabym dać parę reakcji - smuteczek, przytulam i lubie tou mnie to samo
Tutaj właśnie wiele brakuje tych reakcji...czasami jest problem, co daćChciałabym dać parę reakcji - smuteczek, przytulam i lubie to
Ważne żebyś w doopce czula a nie w powiwtrzuJa testuje po jutrze, ale nie czuję cionsza w powietrzu
Kurde, nie czuje tego to nie to, i mimo, że jestem przed okresem, to czuje szczęście, bo mąż mo tak z radca posłodził, mimo że w stresie przed lekarzem, on to raczej z tych co omijają łukiem ja go wszędzie pchamWażne żebyś w doopce czula a nie w powiwtrzu