reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Absolutnie, codzień będę się i tak zastanawiać czy to już owulacja, a może ciąża 😂
Nooo... bo już myślałam 😆
Adam Małysz Ok GIF by Revolt Energy - dostawca systemów fotowoltaicznych

reklama
Wiem, że mam najwspanialszego męża na świecie, jak mu powiedziałam, że jak u niego wszystko okaże się ok to niech jego spartanie idą walczyć na innym polu, powiedział, że pierdole i on pierdoli i mnie kocha i czy będziemy mieć dziecko czy nie to i tak będzie sie codziennie rano chciał budzić w aurze moich porannych bąków😁😍
Opowiedziałam mu też o reakcji siostry , on skwitował, ona taka jest nie przejmuj się🤩🙂
Kocham tego czlowieka❤️
Powiedział też, że życie miałoby inny smak bez nich (tych bąków)😂

Ostatnia edycja:
reklama
Ważne żebyś w doopce czula a nie w powiwtrzu :D
Kurde, nie czuje tego 😂to nie to, i mimo, że jestem przed okresem, to czuje szczęście, bo mąż mo tak z radca posłodził, mimo że w stresie przed lekarzem, on to raczej z tych co omijają łukiem ja go wszędzie pcham 😁
Ha ha ha dobry ten słownik miałobyc rańca, i to a nie mo🤣

Do góry