reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Pomyslalam też, ze ona dopiero rozpoczyna swoją przygodę ze wsparciem, więc popelnia typowe gafy początkującego w tym temacie. Musi nabyć wiedzy i uzyskać więcej informacji i zobaczyć to od drugiej strony, moze z czasem zrozumie, ze macierzyństwo nie wszystkim spada ot tak z nieba.
Było by miło, gdyby chociaż trochę spróbowała wejśćw Naszą skórę, ale jak widać dla osób, które nie mają "takich problemów" to trudne, żeby od razu ogarnąć temat.... ja tak sobie to tłumaczę, bo przecież nie głupia babka z Tej mojej siostry.... może faktycznie bardziej ta nieświadomość tutaj odgrywa rolę.
Gdzie dla Niej na ten moment do pojęcia 1.5 roku starań.

reklama
Podobno tylko 12% aptek w Polsce ma clostilbegyt na zbyciu. Producent wycofuje lek. Mąż na szczęście ma jeszcze zapasu n 1,5 miesiąca, zobaczymy co powie jego Endo. Czym zastąpić clo?
Ps. @Bolilol gdzieś mi to umknęło, ale wiem, że ostatnio chciałaś zrealizować receptę, i co udało się?

reklama
Do góry