reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mi też było cudownie, ale zrobiłam tylko raz. Po zdjęciu miałam tak krótkie i do tego tak długo wracały do siebie, że nigdy więcej. Ale nieliczni tak mają jak ja. Moja koleżanka robi już parę lat non stop i nadal ma do czego doczepiać :D
Ja też widzę niestety różnice w swoich rzęsach, tylko ja robię już ponad rok regularnie. Są na pewno dużo słabsze i cieńsze, chociaż kiedy pytałam o to kosmetyczkę, to twierdzi że wcale tego nie zauważa. 🤷🏼‍♀️ Ale na szczęście są tak samo gęste, a raczej tak samo rzadkie, bo gęstych nigdy nie miałam. 😅

reklama
Dobra, to i ja się wypowiem - moje życie zmieniło się na lepsze od kiedy robię regularnie rzęsy 😂 może to zabrzmi śmiesznie, że taka pierdoła może tak cieszyć, ale czuje się teraz cudownie! 😁
Ja bym nie dała rady tyle godzin leżeć na rzęsach :D i to z zamkniętymi oczami 😅 Kiedyś koleżanka robiła mi rzęsy na hennę i miałam epizod klaustrofobii bo oczy były zaklejone 😳😅

Ja bym nie dała rady tyle godzin leżeć na rzęsach :D i to z zamkniętymi oczami 😅 Kiedyś koleżanka robiła mi rzęsy na hennę i miałam epizod klaustrofobii bo oczy były zaklejone 😳😅
Jakie tyle godzin, półtorej 😄 Ja zazwyczaj idę spać 😂
Ale właśnie kosmetyczka opowiadała mi, że są osoby, które czują się klaustrofobicznie i niestety nie jest w stanie im wykonać zabiegu. 😞

No tak, ale tu chodzi raczej o te niemiłe wypowiedzi. Jest różnica: "Idź zrób betę", "Idź zrób betę. My tu wróżkami nie jesteśmy"
Rozumiem Twój punkt widzenia. Ale sama nieraz łapie się na tym, że irytuje mnie to, gdy ktoś zakłada wątek, wrzuca test i analizuje cały dzień co ta druga kreska znaczy, zamiast iść to po prostu sprawdzić😁
Beta będzie i tak nieunikniona, wiec czy pójdzie się od razu, czy za tydzień, i tak trzeba wydać i tak😅
Ale to tylko moje odczucia 😊

Dobra, to i ja się wypowiem - moje życie zmieniło się na lepsze od kiedy robię regularnie rzęsy 😂 może to zabrzmi śmiesznie, że taka pierdoła może tak cieszyć, ale czuje się teraz cudownie! 😁
Własnie chcę się zapisać na czerwiec i sobie zrobię, bo na wakacjach się nie maluję ;) A po wakacjach zrobię przerwę. A jakie masz? 1:2, 3D?

Własnie chcę się zapisać na czerwiec i sobie zrobię, bo na wakacjach się nie maluję ;) A po wakacjach zrobię przerwę. A jakie masz? 1:2, 3D?
Zaczynałam od 1:2, żeby nie było nagle takiego kontrastu, ale w tym momencie mam 1:3 mieszane z 4 😂 Ale na początek radziłabym chyba 1:2, chyba że ktoś ma bardzo rzadkie rzęsy. 😐

reklama
Do góry