reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

fajnie, to zapamiętuję i wdrażam kurację po wakacjach 😎 a czy jak używam tego kremu to też go powinnam odstawić przed ekspozycją na słońce z uwagi na zawarty w nim retinol?🤔 dopiero tydzień go używam ale póki co bardzo mi się podoba i jest niedrogi
polecałabym jakiegoś SPFa 50 do tego, mój ulubiony jest z Vichy, ale cena się robi kosmiczna, więc na razie używam tańszych, np z Revoxa bardzo lubię

reklama
Do dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?
raz mi się zdarzyło, bo miałam jakąś podejrzanie wysoką. Zmierzyłam od razu drugi raz i była sporo niższa. Ale wpisałam pierwszą mimo wszystko

A z polecajek kosmetycznych ode mnie to Lumene Invisible Illumination - super lekkie serum tonujące, kocham na lato kiedy tylko chce delikatnie koloryt buzi wyrównać i nie nakładać podkładu. Fajny jest też Loreal True Match Nude. Ale niestety kosmetyki trzeba na własnej skórze przetestować, bo u kogoś może być super, a na własnej twarzy będzie kicha 😁 kiedyś miałam fazę na oglądanie wszelkiej maści beauty youtuba i ciagle kupowałam coś nowego, a 3/4 mi nie pasowało.😅

Myślicie, że wieczorem jest szansa na pik? Czy jeszcze poczekam? Czas mnie goni, mam 2 dni, żeby mieć szanse, bo na plemniki co zyją 3 dni średnio liczę 😄😃

Załączniki

• 20230519_092639.jpg
    20230519_092639.jpg
    812,2 KB · Wyświetleń: 68
Do dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?
zdarzyło mi się ale z czystej ciekawości. zawsze biore pierwszy pod uwagę.

reklama
Do góry