reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

fajnie, to zapamiętuję i wdrażam kurację po wakacjach 😎 a czy jak używam tego kremu to też go powinnam odstawić przed ekspozycją na słońce z uwagi na zawarty w nim retinol?🤔 dopiero tydzień go używam ale póki co bardzo mi się podoba i jest niedrogi
polecałabym jakiegoś SPFa 50 do tego, mój ulubiony jest z Vichy, ale cena się robi kosmiczna, więc na razie używam tańszych, np z Revoxa bardzo lubię

reklama
Do dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?
raz mi się zdarzyło, bo miałam jakąś podejrzanie wysoką. Zmierzyłam od razu drugi raz i była sporo niższa. Ale wpisałam pierwszą mimo wszystko

A z polecajek kosmetycznych ode mnie to Lumene Invisible Illumination - super lekkie serum tonujące, kocham na lato kiedy tylko chce delikatnie koloryt buzi wyrównać i nie nakładać podkładu. Fajny jest też Loreal True Match Nude. Ale niestety kosmetyki trzeba na własnej skórze przetestować, bo u kogoś może być super, a na własnej twarzy będzie kicha 😁 kiedyś miałam fazę na oglądanie wszelkiej maści beauty youtuba i ciagle kupowałam coś nowego, a 3/4 mi nie pasowało.😅

Myślicie, że wieczorem jest szansa na pik? Czy jeszcze poczekam? Czas mnie goni, mam 2 dni, żeby mieć szanse, bo na plemniki co zyją 3 dni średnio liczę 😄😃

Załączniki

• 20230519_092639.jpg
    20230519_092639.jpg
    812,2 KB · Wyświetleń: 65
Do dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?
zdarzyło mi się ale z czystej ciekawości. zawsze biore pierwszy pod uwagę.

reklama
Do góry