reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Uroczyście oświadczam że zniose jajo do okresu, jedną nogą jestem już w Alabie- nie wiadomo po ch@j
Good Morning Help GIF by Satisfied Customer

Wygląda na to że musiałam to napisać żeby się pojawiła 😂 Nie minęło 40min, @Brownie1992 proszę o wpisanie🩸
🥴🥴🥴🥴

dziewczy to jak wy okres dostajeecie? niema, niema i nagle jeb krwawy potok? Bo u mnie to się rozkęrac ze 3 dni... najppierw lekko rózowy śluz, później plamienia, później dopiero okres :/
Ja nigdy nie mam plamień przed okresem, kiedyś na kilka godzin przed zawsze pobolewał mnie brzuch więc już wiedziałam że się zbliża. Do tej pory też miałam ogromne piersi i straszny ból sutków, kręgsłupa + straszne humory. W tym cyklu tylko delikatnie większe piersi więc tak jakby przyszedł spóźniony ale tak z doooopy 😆 Mój okres trwa 3 dni, dwa pierwsze najgorsze a potem to już resztki..

Jestem spragniona widoku 2 kreseczek, mogłaby któraś wrzucić wreszcie ciążowe piękne krechy, cienie, lub ujocienie - coś dać pooglądać, powypatrywać, no cokolwiek no...
ja tak samo. Mam nadzieję, że druga połowa maja będzie lepsza! Zaraz się zacznie testowanie na lutowe dzieci :)

reklama
Do góry