U
użytkownik 213578
Gość
trzymam kciuki <3nawet nie wiecie jak liczę na dwie kreski za 10 dni hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki <3nawet nie wiecie jak liczę na dwie kreski za 10 dni hahah
Uroczyście oświadczam że zniose jajo do okresu, jedną nogą jestem już w Alabie- nie wiadomo po ch@j
Ja nigdy nie mam plamień przed okresem, kiedyś na kilka godzin przed zawsze pobolewał mnie brzuch więc już wiedziałam że się zbliża. Do tej pory też miałam ogromne piersi i straszny ból sutków, kręgsłupa + straszne humory. W tym cyklu tylko delikatnie większe piersi więc tak jakby przyszedł spóźniony ale tak z doooopy Mój okres trwa 3 dni, dwa pierwsze najgorsze a potem to już resztki..dziewczy to jak wy okres dostajeecie? niema, niema i nagle jeb krwawy potok? Bo u mnie to się rozkęrac ze 3 dni... najppierw lekko rózowy śluz, później plamienia, później dopiero okres :/
My też liczymynawet nie wiecie jak liczę na dwie kreski za 10 dni hahah
ja tak samo. Mam nadzieję, że druga połowa maja będzie lepsza! Zaraz się zacznie testowanie na lutowe dzieciJestem spragniona widoku 2 kreseczek, mogłaby któraś wrzucić wreszcie ciążowe piękne krechy, cienie, lub ujocienie - coś dać pooglądać, powypatrywać, no cokolwiek no...
ja mam tak samo jak Tydziewczy to jak wy okres dostajeecie? niema, niema i nagle jeb krwawy potok? Bo u mnie to się rozkęrac ze 3 dni... najppierw lekko rózowy śluz, później plamienia, później dopiero okres :/
dajcie jeszcze trochę czasu bo u mnie się właśnie zagnieżdżaJestem spragniona widoku 2 kreseczek, mogłaby któraś wrzucić wreszcie ciążowe piękne krechy, cienie, lub ujocienie - coś dać pooglądać, powypatrywać, no cokolwiek no...
Podobnie jak u Ciebie .... plamienia plamienia z 2 dni, dopiero okresdziewczy to jak wy okres dostajeecie? niema, niema i nagle jeb krwawy potok? Bo u mnie to się rozkęrac ze 3 dni... najppierw lekko rózowy śluz, później plamienia, później dopiero okres :/