reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Co do jedzenia. Jestem wszystkożerna, mało czego nie lubię, rolad mięsnych czy brukselski. Trudno wybrać moj hit jedzeniowy.
Wiosną i latem uwielbiam proste posiłki takie jak wklejam, najbardziej jedzone w ogrodzie, gdy piękna pogoda a ptaszki spiewaja. Kawe pije wyłącznie z ekspresu bez cukru, a u mamy wczesnym rankiem gdy rechoczą żaby a ptaki ćwierkają najcudowniej smakuje mi sypana z poł łyżeczką cukru pita na tarasie, gdy wszyscy śpią, wspominam czasy dzieciństwa i nastoletnie i ta kawa ma swój smak a cały taras i ogród toną w kwiatach, barwach,zapachu i wspomnieniach.
Uwielbiam też góry, po tych wszystkich męczących ale jakże pieknych widokach najbardziej smakują mi jakieś kociołki, pieczone mięsa , pierogi z dziczyzną.... też mają zawsze niepowtarzalny smak.
A ogolnie kocham jedzenie i nie jestem wybredna. Nie lubię jeść oślizgłych rzeczy, poza makaronami, kluskami i kopytkami w sosach 😁😁😁

Załączniki

• received_655505206420007.jpeg
    received_655505206420007.jpeg
    347,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry