reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

dzięki, jeszcze się łudzę że jednak w tym cyklu się uda ale muszę się zorientować jakie są terminy na to. Ustaliliśmy z lekarzem że ostatni cykl probujemy naturalnie a później ze względu na pcos zaczynamy stymulację. Więc chciałbym szybko to badanie drożności jajowodów zrobić, stary badanie nasienia i zobaczymy. Może się też w międzyczasie tsh obniży bo miesiąc temu miałam prawie 3
ja tez miałam tsh lekko powyżej 3 i przy euthyroxie 50 ładnie się zbiło w ciągu miesiąca 🙈

reklama
Eh.. Jak ja kocham komentarze typu, jakbyście odpuścili to by Wam się udało albo gadanie, że może w zły dzień się bzykamy...
Mi nawet lekarz powiedział, że 2,5 roku jak się staram to nie długo i że czasami tak jest, że jak się za bardzo chce to nie wychodzi. I oczywiście wjechała historia jakiejś tam pacjentki. to się pytam. Jak mam nie chcieć ciąży, której bardzo chce?

reklama
Do góry