aurii_orelii
Fanka BB :)
Jak urodzisz i dziecko będzie już mówiło mama i chodziło to dopiero docenisz cenne chwilę naTo sens mojego istnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak urodzisz i dziecko będzie już mówiło mama i chodziło to dopiero docenisz cenne chwilę naTo sens mojego istnienia
Mąż twierdzi, że pies będzie bawiłJak urodzisz i dziecko będzie już mówiło mama i chodziło to dopiero docenisz cenne chwilę na
A ja nie mam co chodzić Jeszcze z półtora tygodnia będę tak płakać zanim przyjdzie @Na razie to chodzę co chwilę do kibla i sprawdzam czy @ przyszla. Już mnie tak bolą jajniki i macica, że mam ochotę się drzeć
Karola i jakieś cyfry których też nie pamiętama jak byłaś wcześniej? moze Cie znam z wtedy a o tym nie wiem?
pamiętam! Taki długi ciąg cyfr i avatar to taka dziewczyna rysunkowa w brązowych włosach?Karola i jakieś cyfry których też nie pamiętam
Niee, ja awatar to dopiero teraz sobie wgrałampamiętam! Taki długi ciąg cyfr i avatar to taka dziewczyna rysunkowa w brązowych włosach?
kurde a już myślałam, ze jestem mądraNiee, ja awatar to dopiero teraz sobie wgrałam
Z tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, ZazuuJa na staraczkach 2021 byłam krótko, więc pamiętałam tylko Zazuu bo ona już wtedy była mentorką
Hera to chyba znikneła, a potem ja oprzyszłam, bo kojarzę ją tylko ze starych wątkówZ tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, Zazuu