królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No niestetytemperatura do okresu może skakać i niestety nic nam o ciąży nie powie
U mnie dziś lekko wyższa niż wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestetytemperatura do okresu może skakać i niestety nic nam o ciąży nie powie
U mnie dziś lekko wyższa niż wczoraj
GratulacjeMelduję się. Dziś dwa sikance zrobione, jeden czułość 10 (bialy) a niebieski 25. Siki ranne. 9-10dpo
Przykra sprawa, coś poważnego teściowi dolega? My kończyny majówkę i zbieramy się do domu. Po drodze planujemy zajrzeć na Międzynarodowe Targi TulipanówDo Warszawy mamy jakieś 4 godziny drogi a potem jeszcze muszę upiec biszkopty na tort dla kumpeli.Co tam dziewczęta dziś porabiacie?
My zjedliśmy śniadanie i jedziemy do teściów bo teść w szpitalu. I trochę tam posiedzi.
Prawda Odpocznij, a sprzątanie zostaw na Inn czasyja miałam ambitny plan wstać wczesnie i ogarnąć chatę, ale wyszło jak wyszło i obudziłam się 20min temu wiec teraz to już nie warto nawet zaczynać sprzątać prawda..
Zapadło się mu płuco i po tygodniu w szpitalu nie chce się podnieść ani zacząć pracować. Więc chcą próbować operacyjnie je ratować. Do tego ma astmę. Poważnie to wygląda niestety.Przykra sprawa, coś poważnego teściowi dolega? My kończyny majówkę i zbieramy się do domu. Po drodze planujemy zajrzeć na Międzynarodowe Targi TulipanówDo Warszawy mamy jakieś 4 godziny drogi a potem jeszcze muszę upiec biszkopty na tort dla kumpeli.
Ojejku bardzo mi przykro, dużo zdrowia dla teściaZapadło się mu płuco i po tygodniu w szpitalu nie chce się podnieść ani zacząć pracować. Więc chcą próbować operacyjnie je ratować. Do tego ma astmę. Poważnie to wygląda niestety.
Mi w tym cyklu owulaki cały czas pokazywały poziom w okolicach 0.10 więc od kolejnego je pierdziele i wracam do domowego laboratorium bo mnie zezłościłyDziś dla zabawy zrobiłam sobie test Facelle ciążowy, aby zobaczyć mniej więcej jak szybko spada mi ta beta. Niestety wciąż dwie kreski, ale druga już blada, więc coś tam w końcu spada.
W ogóle do czego to doszło, że nie chce dwóch kresek na ciążowym to je mam, a na owulacyjnym doprosić się nie mogę co za czasy
Mi naprawdę bardzo dobrze pracowało się z owulakami Facelle, ale to drogi interes. Dlatego na czerwiec chyba również zamówię sobie z domowego laboratorium, skoro dużo osób je poleca aczkolwiek nic mi tak prawdy nie powie jak temperaturaMi w tym cyklu owulaki cały czas pokazywały poziom w okolicach 0.10 więc od kolejnego je pierdziele i wracam do domowego laboratorium bo mnie zezłościły
no dziadowskie te Twoje testy. DL jednak najlepszeMi w tym cyklu owulaki cały czas pokazywały poziom w okolicach 0.10 więc od kolejnego je pierdziele i wracam do domowego laboratorium bo mnie zezłościły