krasulkaa
Fanka BB :)
Widać jak na bieżąco sąNo bo zaciazylam przecież
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać jak na bieżąco sąNo bo zaciazylam przecież
Jeny jaka przerwa współczuję, ja to bym się zapłakała jak go dopadniesz to nie wiele z chłopa zostanie xdJa w kwietniu byłam na pauzie, bo w dniu owu miałam laparo później mąż bał się mnie ruszać, później okres, w pt stary idzie na badanie nasienia, więc jeszcze abstynencja iiiii po 3 tyg w końcu będzie seks moja chcica jest wielka
TrzonująWidać jak na bieżąco są
Ja w kwietniu przegapiłam, więc gratulacje!Mnie możecie wypisać z pauzy, no i w sumie ogólnie
GratulacjeMelduję się. Dziś dwa sikance zrobione, jeden czułość 10 (bialy) a niebieski 25. Siki ranne. 9-10dpo
Powodzenia na operacji laparoskopowo? Wiem jaki to ból kamienie w woreczku, bo miałam w rodzinie przypadki.Ja w kwietniu przegapiłam, więc gratulacje!
U mnie rozkminy zakończone, dostałam dziś okres. Na maj proszę tryb pauzujący, czekam na wycięcie woreczka żółciowego. Komu dostarczyć zaświadczenie lekarskie w świetle nowych wymagań?
SuperMelduję się. Dziś dwa sikance zrobione, jeden czułość 10 (bialy) a niebieski 25. Siki ranne. 9-10dpo
Mialam takie bladziochy na kazdym jednym tescie a na 4 dzien dopiero ladnie wyszla lecisz na bete jutro?Melduję się. Dziś dwa sikance zrobione, jeden czułość 10 (bialy) a niebieski 25. Siki ranne. 9-10dpo