reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Zapraszam ;)
Tylko ja byłam 6 lat w operacjach zanim przeszłam do zespołu projektowego ;) 6 kat ciągłych nagdodzin, pracy czasami po nocach i braku przerw.
Wiec uważam że sobie zasluzylam💪
Coś o tym wiem...
Ale jakoś ten tydzień mam wyjątkowo luźny. Szef pojechał na urlop i nikt mnie nie gnębi.
W przyszłości chciałabym przejść do corpo żeby robić swoje, mieć fajna kase, ale wyjść do domu o normalnej porze. Jak się z ciążem nie uda to może mnie polecisz? 😆

Coś o tym wiem...
Ale jakoś ten tydzień mam wyjątkowo luźny. Szef pojechał na urlop i nikt mnie nie gnębi.
W przyszłości chciałabym przejść do corpo żeby robić swoje, mieć fajna kase, ale wyjść do domu o normalnej porze. Jak się z ciążem nie uda to może mnie polecisz? 😆
Pewnie ze mogę cię polecić.
Tylko ostrzegam cie że w korpo to zależy gdzie trafisz. Są lajtowe zespoly, a są takie z masą nadgodzin - przynajmniej u mnie. Ale nadgodziny są płatne albo do odbioru, więc zawsze się spoko na tym wychodzi.

reklama
Pewnie ze mogę cię polecić.
Tylko ostrzegam cie że w korpo to zależy gdzie trafisz. Są lajtowe zespoly, a są takie z masą nadgodzin - przynajmniej u mnie. Ale nadgodziny są płatne albo do odbioru, więc zawsze się spoko na tym wychodzi.
Daj mi jeszcze 3 cykle po histerolaparoskopii. Jak nie pyknie to będę się przymierzać do zmiany pracy 😉

Do góry