reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

My też wykluczamy in vitro na ten moment.
My tez chcielismy do tej inseminacji podejść i myslelismy, ze na nfz sie uda a tu taki ch. I mi sie chlop juz zamknął trochę... rozumiem go. Mi tez sie juz nie chce.
Na ten moment pozwalam sobie na nadzieje, że w Egipcie zrobimy dziecko. A potem to juz niech sie dzieje co chce. Nie ide do lekarza, nie mysle, nie badam. W sensie nie poglebiam juz diagnostyki.

reklama
My tez chcielismy do tej inseminacji podejść i myslelismy, ze na nfz sie uda a tu taki ch. I mi sie chlop juz zamknął trochę... rozumiem go. Mi tez sie juz nie chce.
Na ten moment pozwalam sobie na nadzieje, że w Egipcie zrobimy dziecko. A potem to juz niech sie dzieje co chce. Nie ide do lekarza, nie mysle, nie badam. W sensie nie poglebiam juz diagnostyki.
Nie wiem jaką dać reakcję...
Szkoda, że Ci na NFZ zdecydowali, że się nie da zrobić inseminacji, na pewno dla Was byłoby psychicznie lepiej to znieść, niż odrzucenie. To przykre.
Tak samo trzymam kciuki za magię Egiptu...🤞

Powiem Wam, ze jak mnie oczywiście tez smuci, ze ktos wpada, a ja nie moge zajść, to bardziej mnie smuci to ze patlogia narobi sobie dzieci bez problemu. W duzej mierze jak ktos wpadnie i decyduje sie urodzić to kocha to dziecko i dba, a taka patologia... tyle wspanialych dzieci, ktore zasluguja na szczescie.
Mi nie może wyjść z glowy ten biedny Kamilek... i ze tam jeszcze z tymi kurwiszczami 5 dzieci mieszkala...?
No i jeszcze ta morderczyni w ciąży z kolejnym.. 🤬

@Avy patrz na co sie natknelam!
Przeznaczenie.
20230514_230653.jpg

reklama
Do góry