Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To byłby cud ujrzeć dwie kreski właśnie w ten dzieńOby ten 11 Maja był nasz
Trzymam za nas kciuki❤To byłby cud ujrzeć dwie kreski właśnie w ten dzień
Czy my nie byłyśmy razem na lipcowych mamach 2022?Hej, jestem mamą 9,5 miesięcznego synka od 3 miesięcy próbujemy coś działać z rodzeństwem. Karmię piersią i nie jestem w stanie określić kiedy będzie owulacja i czy faza lutealna się wydłuży narazie mam bardzo późno owulację i po tygodniu przychodzi @. Zobaczymy
W maju 2021 poroniłam wczesną ciążę (staraliśmy się 2,5 roku), w październiku 2021 ponownie zaszłam w ciążę i z niej mam cudownego synka. Po naszych doświadczeniach chcemy jak najszybciej próbować, bo nie wiem ile to potrwa
Trzymam kciuki dziewczyny i dam znać o dacie testowania jak pojawia się jakieś oznaki owulacji
Byłyśmy co u Ciebie ?Czy my nie byłyśmy razem na lipcowych mamach 2022?
Czemu przestalas się odzywać na prywatnych lipcowkach? Jak tam maluszek się chowa?Czy my nie byłyśmy razem na lipcowych mamach 2022?
Dziewczyny, @Aksamitka28, myślę że dam znać w odpowiednim miejscu (na lipcówkach). Tutaj nie miejsceCzemu przestalas się odzywać na prywatnych lipcowkach? Jak tam maluszek się chowa?