reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Hej, jestem mamą 9,5 miesięcznego synka 🙂 od 3 miesięcy próbujemy coś działać z rodzeństwem. Karmię piersią i nie jestem w stanie określić kiedy będzie owulacja i czy faza lutealna się wydłuży 😔 narazie mam bardzo późno owulację i po tygodniu przychodzi @. Zobaczymy 🤷
W maju 2021 poroniłam wczesną ciążę (staraliśmy się 2,5 roku), w październiku 2021 ponownie zaszłam w ciążę i z niej mam cudownego synka. Po naszych doświadczeniach chcemy jak najszybciej próbować, bo nie wiem ile to potrwa 🙈
Trzymam kciuki dziewczyny i dam znać o dacie testowania jak pojawia się jakieś oznaki owulacji
Czy my nie byłyśmy razem na lipcowych mamach 2022? :)

Witam dziewczyny. Też się staramy z mężem o rodzeństwo dla naszego synka, ma 3,5 roku. Ja niebawem kończę 30 lat. W pierwsza ciaze zaszlam jakos w 4 cyklu staran. Teraz już trochę tych cykli było, bo mąż nie jest regularnie w domu, dużo plodnych dni spędzałam sama 😆 ale kilka dni temu coś poprobowalismy, myślę że wtedy była owu.
Jeśli byla to jestem teraz 3/4 dpo. Zatestuje 3 maja, to będzie 10dpo, a może i coś pokaże. Zapas testów jest 😃 pozdrawiam staraczki

reklama
Poproszę o wpisanie na testowanie 6.05.
Moja dwójka dzieci jest z testowania majowego.... także jest moc na trzecie :)

Do góry