Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to już tak niedługo! Zazdro!Poproszę 2 maj
Ja się zapisuje w terminie małpy niby mogłabym już zatestować ale boje się rozczarowania. Wole poczekać do @to już tak niedługo! Zazdro!
też próbuję sobie wmawiać co miesiąc, żeby wytrzymać, ale zawsze wcześniej wyciągam testy, to już jak nałógJa się zapisuje w terminie małpy niby mogłabym już zatestować ale boje się rozczarowania. Wole poczekać do @
Ja w domu zero testówteż próbuję sobie wmawiać co miesiąc, żeby wytrzymać, ale zawsze wcześniej wyciągam testy, to już jak nałóg
zazdroszczę stalowej silnej woli, ja już wczoraj zrobiłam najazd na rossmanna xdJa w domu zero testów
Szalona, ja mam całą szufladęJa w domu zero testów
Długo się staracie?też próbuję sobie wmawiać co miesiąc, żeby wytrzymać, ale zawsze wcześniej wyciągam testy, to już jak nałóg
Jak zajdziesz to sklep otworzyszSzalona, ja mam całą szufladę
Zostawię sobie na starania o drugie dziecko albo wysikam wszystkieJak zajdziesz to sklep otworzysz