Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję z całego sereducha. Trzymaj się!Ja poproszę o wpisanie w tryb pauzujący Dwa tygodnie temu poroniłam i teraz grzecznie czekam na pierwszą abyśmy mogli wrócić do starań
Bardzo współczuję. Przeżywałam Twoją historię.Ja poproszę o wpisanie w tryb pauzujący Dwa tygodnie temu poroniłam i teraz grzecznie czekam na pierwszą abyśmy mogli wrócić do starań
Oby ten 11 Maja był naszI ja proszę 11 maj.. 5 lat temu właśnie tego dnia dowiedziałam się o mojej pierwszej niespodziewananej ciazy ...
Bardzo współczuję, straszny ból fizyczny jak i psychiczny ale musimy trzymać się razemJa poproszę o wpisanie w tryb pauzujący Dwa tygodnie temu poroniłam i teraz grzecznie czekam na pierwszą abyśmy mogli wrócić do starań
Dziękuję, nie jest łatwo ale wiem ze tylko kolejna ciąża wszystko uleczyBardzo współczuję
Współczuję z całego sereducha. Trzymaj się!
Bardzo współczuję. Przeżywałam Twoją historię.
Trzymam kciuki za pomyślność .
Dziękuje dziewczyny ja również trzymam za was kciuki jak i za każdą ze staraczekBardzo współczuję, straszny ból fizyczny jak i psychiczny ale musimy trzymać się razem