Lauritaa
Moderator
Czyli metoda codziennie nowy temat się sprawdza?
Bardzo fajnie prowadzisz wątek, taka odskocznia te tematy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli metoda codziennie nowy temat się sprawdza?
a co, jedziecie do tego samego hotelu?to ja za tydzień
Ej powiedz jak z netem w hotelu?
ja nie mam, ale z perspektywy osoby poprawianej powiem: nie róbcie tego. To jest serio przykre i myślę, ze w duzej mierze jest tak, ze kobiety wszystko poprawiaja, wiec facet stwierdza, ze po co ma sie meczyć a potem jest narzekanie, ze facet siedzi przed tv a cała chata na głowie kobiety...A pozostając w temacie ogarniania chaty, czy Wy tez tak macie (oprócz LadyCaro) że jak Wasz facet coś posprząta to i tak macie ochotę to po nim poprawić? u nas zawsze widzę różnice jak posprzatam cos ja, a jak mąż
Możecie poczytać komentarze , tam są też zdjęcia jak pieknie czyściTen płyn do czyszczenia piekarnika Clinex grill
no, właśnie o taką informacje mi chodziło ja pewnie bym kupiła na lotniskulobby i trochę w pokoju, mu kupiliśmy na mieście kartę do telefonu. Nie kupuj broń Boże na lotnisku bo robią w chuja kupisz np 20gb a masz 1 xD jest mnóstwo salonów dookoła vodafone Orange także na Lajcie
Nie, ale raczej w wielu hotelach sprawa z netem wyglada tak samo.a co, jedziecie do tego samego hotelu?
Faceta zostawilabym, ale dorzuciła w to miejsce małoletnich członków rodziny, ktorzy totalnie nie rozumieją po co komu porządki.pozbycie się faceta i zwierząt, wtedy chata zawsze byłaby czysta
jak teraz moja rodzinka była gdzieś w MarsaAlam to mieli elegancki zasięg wszędzie, nawet na plaży, co dzięki Bogu mama odkryła późno i dzięki temu tylko 3 dni z rzędu zmuszała mnie do videorozmów z Egipcjanamino, właśnie o taką informacje mi chodziło ja pewnie bym kupiła na lotnisku
Nie, ale raczej w wielu hotelach sprawa z netem wyglada tak samo.
Tak ale dopóki nie zacznie się lizaćTaaa to pewnie ten stary z mema, co nie chciał kota vs kot i stary
U mnie też to się najbardziej sprawdziło.O, a mogę zarzucić temat?
Powiedzcie: jakbyście miały podzielić się jednym tipem odnośnie sprzątania, prania, prowadzenia ogarniętej chaty to co by to było?
Ja: ogarnianie chaty codziennie rpzez 15 minut. Jest to gamechanger.