reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A pozostając w temacie ogarniania chaty, czy Wy tez tak macie (oprócz LadyCaro😂) że jak Wasz facet coś posprząta to i tak macie ochotę to po nim poprawić? 😅 u nas zawsze widzę różnice jak posprzatam cos ja, a jak mąż 😅
ja nie mam, ale z perspektywy osoby poprawianej powiem: nie róbcie tego. To jest serio przykre i myślę, ze w duzej mierze jest tak, ze kobiety wszystko poprawiaja, wiec facet stwierdza, ze po co ma sie meczyć a potem jest narzekanie, ze facet siedzi przed tv a cała chata na głowie kobiety...

lobby i trochę w pokoju, mu kupiliśmy na mieście kartę do telefonu. Nie kupuj broń Boże na lotnisku bo robią w chuja kupisz np 20gb a masz 1 xD jest mnóstwo salonów dookoła vodafone Orange także na Lajcie
no, właśnie o taką informacje mi chodziło :D ja pewnie bym kupiła na lotnisku :D
a co, jedziecie do tego samego hotelu? :D
Nie, ale raczej w wielu hotelach sprawa z netem wyglada tak samo.

pozbycie się faceta i zwierząt, wtedy chata zawsze byłaby czysta 😂
Faceta zostawilabym, ale dorzuciła w to miejsce małoletnich członków rodziny, ktorzy totalnie nie rozumieją po co komu porządki.
1. Po co ścielić łóżko, po szkole i tak zamierzam w nim lezeć, nie długo noc więc spać.
2. Po co skladać piżamy, po szkole zamierzam wciąć prysznic i w nie się już ubrać.
3. Na biurku zeszyty, książki, kubek po herbacie ("zaraz" czyt. za 8 h wyniosę) lakier do paznokci, szczotka do włosów, krem...itp itd - wszystko używam codziennie po co chować.
U mnie 40% bałaganu to małolaty, drugie 50% to 3 psy, i 10% mojego załamywania rąk i odpuszczeniem od czasu do czasu codziennych i tych samych czynnosci.

no, właśnie o taką informacje mi chodziło :D ja pewnie bym kupiła na lotnisku :D

Nie, ale raczej w wielu hotelach sprawa z netem wyglada tak samo.
jak teraz moja rodzinka była gdzieś w MarsaAlam to mieli elegancki zasięg wszędzie, nawet na plaży, co dzięki Bogu mama odkryła późno i dzięki temu tylko 3 dni z rzędu zmuszała mnie do videorozmów z Egipcjanami🤣🤣🤣

Taaa to pewnie ten stary z mema, co nie chciał kota vs kot i stary 😂
Trailer Park Boys Cats GIF
Tak ale dopóki nie zacznie się lizać 🤣🤣💀

reklama
O, a mogę zarzucić temat?
Powiedzcie: jakbyście miały podzielić się jednym tipem odnośnie sprzątania, prania, prowadzenia ogarniętej chaty to co by to było?
Ja: ogarnianie chaty codziennie rpzez 15 minut. Jest to gamechanger.
U mnie też to się najbardziej sprawdziło.
Jeszcze jedna zasada - zero "przydasiek" które używam rzadziej niż raz na 2 miesiące.

Do góry