reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Cześć dziewczyny 😊 nadrabiam was od wczoraj, co przeczytam do końca to pojawia się nowy temat i tak jakoś nie mogę się wbić 😅 ja również mało się udzielam, ponieważ cały dzień w pracy nadrabiam powoli zaległości a popołudniami jest milion zajęć i jakoś tak 😔 w sumie od stycznia jestem zapisana na każdym wątku, w kwietniu tylko zrobiłam pauze bo spisałam cykl na straty od samego początku. Fajnie że od wczoraj piszecie swoje historie, jakoś dzięki temu maj nie jest aż taki przykry mimo że nie ma pozytywnych testów
spoczko, Ciebie też kojarzymy :D

reklama
Ale my Cie dobrze kojarzymy. Tu nei chodzi o to, że mało się udzilasz. każdy ma swoje zycie, sprawy, więcej lub mniej. Chodzi o osoby, które wchodzą, albo podczytują skrytojebczo i nagle jeb testem pozytywnym.

A do ciąży potrzeba jednego pęcherzyka więc się nie przejmuj. Trzymam kciuki za jutrzejsze krechy
🤞🤞
Full House Reaction GIF

Czerwcówki prowadzi @Avy to może jej wątek będzie bardziej szczęśliwy niż mój 😁
Ej ej! Pierwsze primo to ja czerwcówki mogę poprowadzić tylko pod jednym warunkiem - wiesz jakim. A drugie primo to ostatnio za bardzo mną rządzisz 🤣
A! Jest jeszcze trzecie - myślałam, że jednak kibicujesz moim dwóm kreskom na koniec maja... :(

Ej ej! Pierwsze primo to ja czerwcówki mogę poprowadzić tylko pod jednym warunkiem - wiesz jakim. A drugie primo to ostatnio za bardzo mną rządzisz 🤣
A! Jest jeszcze trzecie - myślałam, że jednak kibicujesz moim dwóm kreskom na koniec maja... :(
Ah bo to z rozpędu ze wszystkimi Wami chciałabym mieć kontakt. Ale wiadomo, że będę się cieszyć z Twoich II kresek 😘
Poza tym sprawdzałam tylko czy czytasz dokładnie 🤣🤣

to dobrze, że Cię mąż tak "pcha", bo auto daje wolność.

Jak mieszkałam blisko centrum i miałam przystanek bezpośrednio pod domem, to nie odczuwałam braku samochodu. Ale jak się wyprowadziłam na przedmieścia, to już się zrobiła masakra. Wycieczka do centrum to godzina w jedną stronę komunikacja, do tego przesiadki. Przystanek 800m od domu - niby nie ma tragedii, kilka minut, ale jak jest zima, nawala śnieg albo deszcz albo skwar leje się z nieba, to te 800 to już ciężka droga. Ciągle czekanie na autobus, który ma mnie dowieźć na moją wieś, wiecznie spóźnione, stanie na przystanku i przez 40 minut. Do sklepów daleko, jakieś 1,5km do Lidla - da się spacerem i chodziłam sobie, ale zawsze było stanie przy półce i zastanawianie się, czy ja to dam radę wszystko donieść do domu. Ciągle uzależniona od kogoś - od męża, od komunikacji miejskiej, od taksówek.

Nie jeżdżę jakoś dużo, ale jak odstawilam auto do warsztatu i nie miałam go przez tydzień, to myślałam, że jajo zniosę. A tak to wsiadam i jadę, nie muszę nikogo o nic prosić, a moje jedyne zmartwienia to jak dojechać w określone miejsce nie skręcając w lewo i jak skonstruowane tam są miejsca parkingowe 😅
Ja pamiętam Twoje posty kilka miesięcy temu jak bałaś się jeździć :) Także tylko chciałam napisać, że jestem z Ciebie dumna, że sobie tak pięknie radzisz :)

pod jakim warunkiem? Jestem ciekawska i wścibska i zawsze muszę wszystko wiedzieć, a tu jakieś tajemnice macie, co to ma być 😅

pod jakim warunkiem? Jestem ciekawska i wścibska i zawsze muszę wszystko wiedzieć, a tu jakieś tajemnice macie, co to ma być 😅
Generalnie ostatnio jest zauważalna tendencja, że prowadząca wątek ma dwie kreski. Więc jeśli w tym cyklu @Brownie1992 będzie miała dwie krechy to ja chcę prowadzić następny wątek, bo to moja ostatnia stymulacja przed in vitro będzie :)

reklama
Do góry