anyżowa
Fanka BB :)
Aaa sory przeczytałam " napiję"Napij się wina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa sory przeczytałam " napiję"Napij się wina
rozważam, mąż mi wczoraj dwa kartony kupił, a w nowym cyklu nie piję i zachodzę w ciążę, nie może rok czasu na mnie czekać, trzeba wydoic szybko tych 8lNapij się wina
Ja miałam taki, niby ładnyo, ktoś ma wysoki progesteron
bardzo ładnyJa miałam taki, niby ładny
wpadajTeż chcę wina!!!
W sierpniu przyjadę w Twoje okolicewpadaj
gdzie będziesz?W sierpniu przyjadę w Twoje okolice
a Ty nie jesteś w 6dpo? Dawaj zdjęcie, Komisja Kresek i Cieni oceniBoże, mam zwidy. Nie bede tu nic pokazywać... ale... 9 dni do okresu, wiem, glupia jestem. Sama radze innym czekac, ale wiecie jak to jest... kiedy nie mozesz sie doczekać dnia testowania.... zrobilam, doslownie godzine temu... i od razu, po okolo 4 minutach pokazała sienta druga kreseczka, ale cos na zasadzie cień cienia. Uwydatnia sie pod innym katem, ale ledwo uchwytna aparatem....
Czekam do rana na pierwszy szczoch. Trzymajcie kciuki. Lubie testować i juz mnie to nie zniechęca.
Trzymajcie kciuki