anyżowa
Fanka BB :)
I tym sposobem zostało jeszcze tylko 3 niezagospodarowane luki w majuZa późno już Cię wpisałam
Mogę jedynie przepisać na dzień urodzin mego męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tym sposobem zostało jeszcze tylko 3 niezagospodarowane luki w majuZa późno już Cię wpisałam
Mogę jedynie przepisać na dzień urodzin mego męża
Będzie Weź nie pierdollA jak nie będzie pęcherzyka?
Będzie będzieA jak nie będzie pęcherzyka?
jak nie będzie, jak nie będzie, weź się kobieto zastanów co Ty wygadujesz. @Brownie1992 postanowiła, że 29.05 wysikujesz dwie kreski i już, serio chcesz się ze mną i Brownie kłócić?A jak nie będzie pęcherzyka?
Nie śmiałabym się z Wami kłócićjak nie będzie, jak nie będzie, weź się kobieto zastanów co Ty wygadujesz. @Brownie1992 postanowiła, że 29.05 wysikujesz dwie kreski i już, serio chcesz się ze mną i Brownie kłócić?
Tak mam teraz, po prostu czuje już ten dyskomfort za długo. Do tego te libido masakryczny wysokie. Raczej nic z tegoDochodzi dochodzi, ale ten cykl byl okropny dla mnie bo prawdopodobnie pusty byl, w sumie nie wiem...po prostu pekl bardzo pozno pęcherzyk jak mial chyba 25x27 mm
Dziewczyny tutaj piszą, że nawet jak test owulacyjny jest pozytywny to nie jest pewne , że do owulacji doszło. Ja nigdy nie robiłam testów owu więc się nie znam.Nawet przy pozytywnym teście owulacyjnym mogło nie dojść do owulacji?
Może też być odwrotnie. Jak u mnie. Test negatywny a owu potwierdzona monitoringiemDziewczyny tutaj piszą, że nawet jak test owulacyjny jest pozytywny to nie jest pewne , że do owulacji doszło. Ja nigdy nie robiłam testów owu więc się nie znam.
No właśnie! Nie wolno wkurwiać przyszłej ciężarówki bo Cię myszy zjedząjak nie będzie, jak nie będzie, weź się kobieto zastanów co Ty wygadujesz. @Brownie1992 postanowiła, że 29.05 wysikujesz dwie kreski i już, serio chcesz się ze mną i Brownie kłócić?
To zrób sobie wynik na progesteron. Ja tak zrobiłam bo też tutaj z dziewczyn wpisów wyczytałam , że żeby sprawdzić czy owulacja była należy zrobić progesteron ok. 7-8 dnia po tej spodziewanej owulacji. W tym cyklu akurat miałam z tego wynika, ale w poprzednim nie robiłam więc nie wiemEee, już poczekam. Teraz wychodziloby że jestem 6 dni po owulacji, więc niedługo będę testować. Ale coś czuję, że ciężko w tym cyklu