Brownie1992
Moderator
Nie wolno tyle łoić!dopiero do domu wróciłam! Ale mam 2 butelki wina i rozważam użycie przynajmniej jednej z nich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wolno tyle łoić!dopiero do domu wróciłam! Ale mam 2 butelki wina i rozważam użycie przynajmniej jednej z nich
Jedziemy na tym samym wózku, tylko u nas oprócz tego słaba ruchliwość. Owu z lewego mam co 3 -4 cykle. Idę pod koniec miesiąca prosić żeby mi spróbowało zrobić laparo i niech aprobują udrożnić. Jak nie to iui.Wiesz to zostało "odkryte" miesiąc temu podczas laparo. Ręce mi opadają. Staramy się 2 lata. Nie mamy większych problemów, z niewielkimi przeszkodami pomału sobie radzimy. Ale owulacje mam głównie z prawego. Rzadko lewy. I teraz też nie liczę na to, że nagle lewy się obudzi. I co, mam czekać do usranej śmierci na pęcherzyk na lewym nie wiem co o tym myśleć, dziś muszę się napić dobrego piwka
nie piłam nic od zeszłego tygodnia!Nie wolno tyle łoić!
Niemożliwe! Na pewno w weekend coś piłaśnie piłam nic od zeszłego tygodnia!
Z każdą kolejną stymulacją owu przychodziła wcześniej. Z 15dc przesunęło się na 11U mnie dokładnie to samo. Jutro jestem zapisana do Gamety i zaczynam stymulacje do IUI. Akurat to będzie tak 2/3 dc. Pytanie do dziewczyn które byly stymulowane. Czy stymulacja przyspiesza OWU, czy jest normalny cykl?
robiłam za kierowcę na wycieczce z mężem w niedzielę nie miałam co, a wczoraj nie mogłam, bo dziś do biura samochodem, i tak oto zapanowała trzeźwość!Niemożliwe! Na pewno w weekend coś piłaś
Ideolo takie wakacjeJaka kochana! Dziś wyciągam walize, ale najpierw jak wrócę obowiązkowo musze spompować dupke z ciężarkami
No akurat mam idealnie całe płodne na wakacje, dzień owulacji to dzień naszego powrotu według kalendarza oczywiście. No więc zrobię co w mojej mocy
A to ciekawe.Z każdą kolejną stymulacją owu przychodziła wcześniej. Z 15dc przesunęło się na 11
Ej! A u mnie odwrotnie! Na początku miałam 12dc, a w poprzednim cyklu 14dc.Z każdą kolejną stymulacją owu przychodziła wcześniej. Z 15dc przesunęło się na 11
Normalnie prawie mi Ciebie szkodarobiłam za kierowcę na wycieczce z mężem w niedzielę nie miałam co, a wczoraj nie mogłam, bo dziś do biura samochodem, i tak oto zapanowała trzeźwość!