reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Wiesz to zostało "odkryte" miesiąc temu podczas laparo. Ręce mi opadają. Staramy się 2 lata. Nie mamy większych problemów, z niewielkimi przeszkodami pomału sobie radzimy. Ale owulacje mam głównie z prawego. Rzadko lewy. I teraz też nie liczę na to, że nagle lewy się obudzi. I co, mam czekać do usranej śmierci na pęcherzyk na lewym😭😭😭 nie wiem co o tym myśleć, dziś muszę się napić dobrego piwka🥲
Jedziemy na tym samym wózku, tylko u nas oprócz tego słaba ruchliwość. Owu z lewego mam co 3 -4 cykle. Idę pod koniec miesiąca prosić żeby mi spróbowało zrobić laparo i niech aprobują udrożnić. Jak nie to iui.

Kontaktowałam się też z dr z Lublina, który zajmuje się udrażnianiem jajowodów. Ze względu na odległość zaprosiła mnie na teleporadę, wysyła cały zestaw badań, później wizyta prywatną i kieruje do szpitala na zabieg.

Z każdą kolejną stymulacją owu przychodziła wcześniej. Z 15dc przesunęło się na 11
A to ciekawe.
Ja miałam stymulacje raz, w kolejnym cyklu będzie następna. Przy tej 1 owu mialam wrecz później, jakos ze 2 dni. Ale tez mialam 2 pęcherzyki.
Az ciekawa jestem jak będzie przy kolejnej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry