reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.
Te same objawy, do tego dołożyłabym uderRnia gorąca. Masakryczne. Ale lepiej się czułam po Aromki niż po Clo

A to ciekawe.
Ja miałam stymulacje rqz, w kolejnym cyklu będzie następna. Przy tej 1 owu mialam.wrecz później, jakos ze 2 dni. Ale tez mialam 2 pęcherzyki.
Az ciekawa jestem jak będzie przy kolejnej.
Ej! A u mnie odwrotnie! Na początku miałam 12dc, a w poprzednim cyklu 14dc.
Mi przyspieszyło w tym cyklu o 2 dni owu

Hej AScarlett, nie wiem co o tym myśleć, wiadomość od ginekologa mnie przybiła. Ostatni okres miałam 20.03., 3 maja test ciążowy pokazał 2 kreski ale też niespecjalnie intensywną. Wczoraj wizyta na usg skończyła się uwagą: ,,ja tu ciązy nie widzę, może z tego będzie, ale wygląda Pani na stan przed menstruacją" a dzisiejsze wyniki b hcg pokazały ponad 8000. .. czyli 7-8 tydz ciązy. Czy to ciąza biochemiczna? Czy jest szansa że jest a jej nie widać, czy to możliwe?

Hej AScarlett, nie wiem co o tym myśleć, wiadomość od ginekologa mnie przybiła. Ostatni okres miałam 20.03., 3 maja test ciążowy pokazał 2 kreski ale też niespecjalnie intensywną. Wczoraj wizyta na usg skończyła się uwagą: ,,ja tu ciązy nie widzę, może z tego będzie, ale wygląda Pani na stan przed menstruacją" a dzisiejsze wyniki b hcg pokazały ponad 8000. .. czyli 7-8 tydz ciązy. Czy to ciąza biochemiczna? Czy jest szansa że jest a jej nie widać, czy to możliwe?
Ciaza biochemiczna jest raczej do bety 1000, zanim pęcherzyk się uwidoczni. Przy tej becie już powinien być widoczny. W trybie pilny. Poszłabym do innego lekarza - to może być pozamaciczna.
Biochem kończy się do około 6 tygodnia, ty jesteś później.

reklama
Do góry