reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Miałam mieć wczoraj, ale uznałam że to bez sensu tyle jeździć. Jeśli ten drugi by się nawet wziął to potrzonowalismy, może dzis coś poprawimy jeszcze. We wtorek pokaże wydruki i zobaczymy co tam lekarka zdecyduje. Ale od kolejnego cyklu mówiła o większej dawce 2x.
no doooobraaaa, to czekam do wtorku

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym się Was o coś zapytać. 2 maja (5-6 dpo) stwierdziłam po południu ‚a se siknę’ (wiem, że za wcześnie i głupio, ale wiecie jak jest, nie należę do cierpliwych, a poza tym to robienie testów stało się dla mnie ostatnio taką trochę rozrywką dostarczającą emocji xd) zrobiłam test paskowy facelle i zobaczyłam na nim drugą słabą kreskę, co mnie strasznie zdziwiło bo to raczej za wcześnie, a ona w moich oczach i różowa była i się pojawiła w ciągu 3 min (ja tego dnia dosyć nienawodniona byłam, cały dzień nie piłam i nie sikałam i po południu zrobiłam test)😳 dodam zdjęcie (sory za brudną pralkę). Wiedziona moją nadgorliwością poszłam do Vitalabo wczoraj i zrobiłam betę, która wyszła dokładnie 2,5. Jak wcześniej robiłam to badanie i nie byłam w ciąży to zawsze był wynik w stylu <0,1 czy coś, a nie taki dokładny. I teraz pytanie: czy możliwe jest, że udało mi się wyłapać taką początkową niską betę ciążową czy może miałyście taki wynik kiedyś i to nie była ciąża?
Miałam na facelle kreseczkę w którymś z cykli chyba 6 dni po. Też różowa i oczywiście beta, z tym, że u mnie była <0,1. Trzymam kciuki, może ovulka była w dniu peaku i ta kreseczka to dobry znak.✊✊️ zrób rano kolejny test i powtorz betę.

Miałam na facelle kreseczkę w którymś z cykli chyba 6 dni po. Też różowa i oczywiście beta, z tym, że u mnie była <0,1. Trzymam kciuki, może ovulka była w dniu peaku i ta kreseczka to dobry znak.✊✊️ zrób rano kolejny test i powtorz betę.
będę dawać znać jutro!! Dzięki za wsparcie! ❤️

mam nadzieję, że vitalabo sprawnie wrzuci wynik i nie będę musiała do poniedziałku czekać xd

reklama
Do góry