reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Miałam mieć wczoraj, ale uznałam że to bez sensu tyle jeździć. Jeśli ten drugi by się nawet wziął to potrzonowalismy, może dzis coś poprawimy jeszcze. We wtorek pokaże wydruki i zobaczymy co tam lekarka zdecyduje. Ale od kolejnego cyklu mówiła o większej dawce 2x.
no doooobraaaa, to czekam do wtorku

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym się Was o coś zapytać. 2 maja (5-6 dpo) stwierdziłam po południu ‚a se siknę’ (wiem, że za wcześnie i głupio, ale wiecie jak jest, nie należę do cierpliwych, a poza tym to robienie testów stało się dla mnie ostatnio taką trochę rozrywką dostarczającą emocji xd) zrobiłam test paskowy facelle i zobaczyłam na nim drugą słabą kreskę, co mnie strasznie zdziwiło bo to raczej za wcześnie, a ona w moich oczach i różowa była i się pojawiła w ciągu 3 min (ja tego dnia dosyć nienawodniona byłam, cały dzień nie piłam i nie sikałam i po południu zrobiłam test)😳 dodam zdjęcie (sory za brudną pralkę). Wiedziona moją nadgorliwością poszłam do Vitalabo wczoraj i zrobiłam betę, która wyszła dokładnie 2,5. Jak wcześniej robiłam to badanie i nie byłam w ciąży to zawsze był wynik w stylu <0,1 czy coś, a nie taki dokładny. I teraz pytanie: czy możliwe jest, że udało mi się wyłapać taką początkową niską betę ciążową czy może miałyście taki wynik kiedyś i to nie była ciąża?
Miałam na facelle kreseczkę w którymś z cykli chyba 6 dni po. Też różowa i oczywiście beta, z tym, że u mnie była <0,1. Trzymam kciuki, może ovulka była w dniu peaku i ta kreseczka to dobry znak.✊✊️ zrób rano kolejny test i powtorz betę.

Miałam na facelle kreseczkę w którymś z cykli chyba 6 dni po. Też różowa i oczywiście beta, z tym, że u mnie była <0,1. Trzymam kciuki, może ovulka była w dniu peaku i ta kreseczka to dobry znak.✊✊️ zrób rano kolejny test i powtorz betę.
będę dawać znać jutro!! Dzięki za wsparcie! ❤️

mam nadzieję, że vitalabo sprawnie wrzuci wynik i nie będę musiała do poniedziałku czekać xd

reklama
Do góry