reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jeśli wczoraj- 4.05 beta była 2,5, to 2.05 raczej jeszcze jej nie było 😜
no właśnie! ale nie miałam wcześniej sytuacji, żeby mi fejkowa kreska wyszła, jedyny raz jak widziałam dwie to jak faktycznie w ciąży byłam. Ale nie usiedziałabym jeszcze tygodnia w oczekiwaniu na wiarygodny test i musiałam na krew pójść xd

Miałam mieć wczoraj, ale uznałam że to bez sensu tyle jeździć. Jeśli ten drugi by się nawet wziął to potrzonowalismy, może dzis coś poprawimy jeszcze. We wtorek pokaże wydruki i zobaczymy co tam lekarka zdecyduje. Ale od kolejnego cyklu mówiła o większej dawce 2x.

Tez bede zaczynać niedługo 2x1 aromka 🙂 jestem mega ciekawa

Hej dziewczyny, chciałabym się Was o coś zapytać. 2 maja (5-6 dpo) stwierdziłam po południu ‚a se siknę’ (wiem, że za wcześnie i głupio, ale wiecie jak jest, nie należę do cierpliwych, a poza tym to robienie testów stało się dla mnie ostatnio taką trochę rozrywką dostarczającą emocji xd) zrobiłam test paskowy facelle i zobaczyłam na nim drugą słabą kreskę, co mnie strasznie zdziwiło bo to raczej za wcześnie, a ona w moich oczach i różowa była i się pojawiła w ciągu 3 min (ja tego dnia dosyć nienawodniona byłam, cały dzień nie piłam i nie sikałam i po południu zrobiłam test)😳 dodam zdjęcie (sory za brudną pralkę). Wiedziona moją nadgorliwością poszłam do Vitalabo wczoraj i zrobiłam betę, która wyszła dokładnie 2,5. Jak wcześniej robiłam to badanie i nie byłam w ciąży to zawsze był wynik w stylu <0,1 czy coś, a nie taki dokładny. I teraz pytanie: czy możliwe jest, że udało mi się wyłapać taką początkową niską betę ciążową czy może miałyście taki wynik kiedyś i to nie była ciąża?
zdarzało się, że dziewczyny lapaly bętę jeszcze nieciazową i ona rosla do ciążowej i są z tego ciążę, ale też był przypadek, że nie urosla. Więc nie ma reguły i po prostu trzeba sprawdzić czy rośnie

reklama
zdarzało się, że dziewczyny lapaly bętę jeszcze nieciazową i ona rosla do ciążowej i są z tego ciążę, ale też był przypadek, że nie urosla. Więc nie ma reguły i po prostu trzeba sprawdzić czy rośnie
Mi się przytrafiło beta 3.86 niestety na drugi dzień krwawienie

Do góry