reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Tylko z maggi i tylko drobiowa galaretka.

A tatara najbardziej brakuje…Rzuciłabym się, jak szczerbaty na suchary.

A tym, które steka nie jadły, to polecam.

Dopóki nie spróbowałam jakieś 10 lat temu, to schabowe i de volaille (te z masłem) były naj.
Ale wtedy to było, jak uderzenie pioruna i odkrycie stulecia jednocześnie…Przewartościowało to moją top listę mięs.
Byle nie krwisty🤢. Nie rozumiem fenomenu podsmażonego mięsa surowego w środku
Jedynie well done😋.

@997tenNumerToKlopoty, ja czekam…
ja tez 😭😭😭😭

reklama
Ale mnie denerwują testy uwulacyjne. Mam dzisiaj 13 dc, a te testy kur ciągle takie same😅 premom pokazuje 0,1.
Owulacje miewam różnie między 16-19 dc.

reklama
no właśnie… w niedziele było ciałko żółte i mówił ze ładne endo… nie plamie, nic… ale już mam w głowie ze będę miała pozamaciczna… bo już nie wierze, ze będzie dobrze albo biochem..
Na razie możesz tylko kontrolować bete i proga. Powtórz w piątek. Badanie jutro już niewiele ci da.
Oby było jak najmniej boleśnie...

Do góry