nindziaa
Moderator
Ja mam tak z wątróbką xd wszędzie jem jąNie jadłam nigdy steka
Mąż ma ze mnie beke, bo mówi, że jakby mnie zabrał do najlepszej restauracji na świecie i tak zamówiłabym schabowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak z wątróbką xd wszędzie jem jąNie jadłam nigdy steka
Mąż ma ze mnie beke, bo mówi, że jakby mnie zabrał do najlepszej restauracji na świecie i tak zamówiłabym schabowego
Na sam widok wątróbki mamJa mam tak z wątróbką xd wszędzie jem ją
no ale to też widziałam kiedyś na kafeterii jeszcze temat jakiś, że laska twierdziła, ze sika pochwą to dziewczyny mówią, ze nie a ona "to czym, MACICĄ???"
Uwielbiam steki, srednio wysmażony, do tego dobry sos pieprzowy, tataraTo moze jeszcze zdjęcia steka ja uwielbiam. Btw. Co myslicie o stekach medium wysmazonych lub tatarze w czasie ciazy. Wczoraj o tym myslalam jedzac wlasnie steka, a chyba nie jest to rekomendowane
A ja moge oyebac sama calego, moge miec dzien w ktorym wjezdzalby tylko dobry soczysty i slodki arbuz. Najlepiej jesc na kibelkuTzn zjem jak chce mi się pić i leży w lodówce pocięty w kostke, ale sama z siebie dla smaku noł
Nawet takiego pysznego tatara z jajem?Nie przełknęłabym surowego mięsa
Chyba wiele ludzi tak ma, ja jestem jakimś wyjątkiem Ale jem tylko smażoną z cebulą, taką w sosie to niezbyt lubięNa sam widok wątróbki mam
ja też zjem tylko dobrze wysmażoną z cebulkąChyba wiele ludzi tak ma, ja jestem jakimś wyjątkiem Ale jem tylko smażoną z cebulą, taką w sosie to niezbyt lubię
To kolejna rzecz na którą mamA lubicie mięso w galarecie?
Bo ja kochaaam z octem
zjem ale bez szału. Ja niezbyt jestem za galaretką nawet taką owocową. Jak ktoś mnie poczęstuje czymś z galaretką to zjem ale sama z siebie nie robięA lubicie mięso w galarecie?
Bo ja kochaaam z octem
Tylko z maggi i tylko drobiowa galaretka.A lubicie mięso w galarecie?
Bo ja kochaaam z octem