reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
no ale to też widziałam kiedyś na kafeterii jeszcze temat jakiś, że laska twierdziła, ze sika pochwą to dziewczyny mówią, ze nie a ona "to czym, MACICĄ???"

Widziałam to, chyba powstaly jakies memy nawet 😂😂😂😂
To moze jeszcze zdjęcia steka :) ja uwielbiam. Btw. Co myslicie o stekach medium wysmazonych lub tatarze w czasie ciazy. Wczoraj o tym myslalam jedzac wlasnie steka, a chyba nie jest to rekomendowane ;)
Uwielbiam steki, srednio wysmażony, do tego dobry sos pieprzowy, tatara
Tez uwielbiam na dobrym świeżym pieczywie😎 czesto robie i kazdy sie zajada 😎 ale w ciąży… nie jadłam… 😓 a energetyki zamienilam na polarisy:) co
Tzn zjem jak chce mi się pić i leży w lodówce pocięty w kostke, ale sama z siebie dla smaku noł😆🤣😂
A ja moge oyebac sama calego, moge miec dzien w ktorym wjezdzalby tylko dobry soczysty i slodki arbuz. Najlepiej jesc na kibelku😂😂😂
 
reklama
A lubicie mięso w galarecie? 😅
Bo ja kochaaam z octem 🫶🏻🤣
Tylko z maggi i tylko drobiowa galaretka.

A tatara najbardziej brakuje…Rzuciłabym się, jak szczerbaty na suchary.

A tym, które steka nie jadły, to polecam.

Dopóki nie spróbowałam jakieś 10 lat temu, to schabowe i de volaille (te z masłem) były naj.
Ale wtedy to było, jak uderzenie pioruna i odkrycie stulecia jednocześnie…Przewartościowało to moją top listę mięs.
Byle nie krwisty🤢. Nie rozumiem fenomenu podsmażonego mięsa surowego w środku
Jedynie well done😋.

@997tenNumerToKlopoty, ja czekam…
 
Do góry