reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

ja również witam się w ten "zatłoczony" piątek... Zaparkowanie dziś gdziekolwiek graniczy z cudem :) :rofl2:
ja idę robić tilapie pieczona i kapuste kiszoną, a później ciasto czekoladowe :D
Miłego dnia i powodzenia na wizytach :) ja już odliczam do poniedziałku :)

reklama
Oby pozwolił ci usunąć bo z tymi zębami to nie ma żartów :no: Ja muszę czekać ze względu na branie acardu ale przed ciążą nie miałam takich problemów a teraz już drugi raz ten cholerny ropień i to po drugie stronie byle do 18.11 i pozbędę się tych zębowych natrętów :wściekła/y:

A ja dzisiaj ryby nie robię, ale czuję, że moja sąsiadka owszem. Chyba muszę zamknąć okno.

Odwiedziłam dzisiaj ulubiony ciucholand i nie mogłam się powstrzymać...starałam się wybierać unisex:) Wydałam na to aż 14zł:) zdjęcie 1 (14).jpg

Ktoś jednak chyba błędnie pomyślał, że to dla niego:)
zdjęcie 2 (13).jpg

Załączniki

• zdjęcie 1 (14).jpg
    zdjęcie 1 (14).jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 59
  • zdjęcie 2 (13).jpg
    zdjęcie 2 (13).jpg
    33 KB · Wyświetleń: 58
Właśnie też tak myślę, moja lekarka powiedziała, że nie mamy wpływu na ilość wód, a jak moja przyjaciółka zadzwoniła do swojej to powiedziała jej, że mam pić 5 litrów dziennie, że to może pomóc. Dziwna sprawa.

Pozostałym życzę lepszych wyników niż moje :*

I gin przyjaciolki ma racje. Im wiecej bedziesz pula tym wieksza szansa ze ilosc wod sie zwiekszy. Wystarczy ze ostatnio odwodnilas organizm wymiotami i mala iloscia picia i nie maja z czego naprodukowac sie wody plodowe.

Kropeczka mi sie ropien robil pod zebem zezartym prawie do cna, bol jak cholera ale sie zorientowalam ze jak do buzi zagladne to widac przez dziaslo miejsce gdzie sie ropa zbiera bo jest wypuklone i biale. I odkazona w ogniu igla sobie to przebijalam, jak ropa i krew wyszly to mialam ulhge na jakies 2-3 tygonie . Podeszlo mi tak kilka razy i później calkiem przeszlo. Wyrywanie w ciazy nie jest polecane im później w ciaży tym lepiej, w pierwszym trymestrze wogule nie wchodzi to w rachube...

Cześć dziewczyny. Ale mam dziś dzień wszystko mnie tak wkurza że mam ochotę rzucać tym co mam pod reka.
Zdjęcia extra :)
Co do 8ek zębów to wiem jak potrafia dać w kość sama mam dwie górne zatrzymane i tak dwa razy do roku probuja się przebić ale niestety maja mało miejsca i wtedy ból jest okropny choć zęby zdrowiutkie.
Też już jestem ciekawa jak mój maluszek wygląda a wizyta dopiero 18.11 ciekawe który to będzie tydz według usg bo jeśli od om to byłby już 13 ale na usg ostatnim wyszło młodsze o 3 tyg.

reklama
Asiaf owszem w pierwszym trymestrze ciąży jest niebezpieczne wyrwanie zęba ale mi gin powiedział, że gorszy jest stan zapalny od znieczulenia a zęby najlepiej leczyć czy rwać w drugim trymestrze w trzecim też trzeba uważać a więc im później to też nie tak dobrze.
A więc dziewczyny zaczynamy leczyć ząbki w końcu to już drugi trymestr:-)

Do góry