katagorka20
Fanka BB :)
Katagorka no to zaeaz jestem u Ciebie na kolacjiu mnie dzisiaj gotowane jajko a od kiedy jestem w ciazy to na jajka nie moge patrzec
![]()
Zapraszam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katagorka no to zaeaz jestem u Ciebie na kolacjiu mnie dzisiaj gotowane jajko a od kiedy jestem w ciazy to na jajka nie moge patrzec
![]()
hej dziewczyny
U mnie wszystko ok po wizycieZ dzieciaczkiem wszystko ok
Założyli mi kartę ciąży.
Sama nie wiem, co myśleć, o tym, że nie dał mi i4 bo stwierdził ze wszystko ok, a ja mu mówie ze źle się czuje, że dużo w pracy dźwigam, że po wysiłku miewam czasami brązowy śluz.... a on, że z dzieckiem wszystko ok i że na tym etapie ciąży nie wypisze mi zwolnienia...
Chodzę teraz i sama się wkurzam i mamy spinki z przyszłym Mężem, bo on mówi ze już nie mam iść do innego lekarza,ani nic kombinować, ze to jest Profesor i wie co robi...
Ja się zastanawiam czy nie szukać kogoś innego, z drugiej strony tak skakać z kwiatka na kwiatek? a tu już mam kartę ciąży... no i nie wiem sama(
(Zobacz załącznik 651472A to nasz Skarb![]()
Mam pytanko jest tu ktoś że śląska?Didi wszysto jest i bedzie dobrze, nie martw się.