reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Czesc dziewczynki :)

Asia, dobrze, że wszystko ok i ogólnie widzę dobre wieści :)

Dziś wizyta na 14.45, mam trochę stresa, ale damy rade :D

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :)
Miłego dnia życzę ! :)
Odezwę się jakoś po wizycie, albo późnym wieczorkiem :D

reklama
Co za noc, nie mogłam spać. Poszłam wczoraj na to prenatalne i wiecie co? Nie dało się zrobić badania bo lekarka powiedziała, że mam za mało wód płodowych. Widziałam po jej minie, że jest zaskoczona obrazem z usg. Od razu L4 i leżę w łóżku... za tydzień mam przyjechać do niej do szpitala, sprawdzić czy coś się zmienia, czy wód przybędzie, a jeśli nie? Chyba spróbuję dostać się do innego lekarza to sprawdzić. Boję się...

Vilena, ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, bo lekarz też człowiek i może babka coś źle zinterpretowała, a co 2 głowy to nie jedna :)

Będzie dobrze, nie martw się!! :***

Cześć dziewczyny, dzięki za trzymane kciuki ale ja mam wizytę po 16 a już wczoraj nie mogłam zasnąć, dziś od rana stres i ogólnie jakoś źle się czuję. Za godzinkę odwożę syna do szkoły i jakieś zakupy trzeba zrobić bo w lodówce echo a jutro święto.
No to miłego dzionka, napiszę dopiero wieczorem bo dziś przedostać się przez Wrocław to będzie masakra

Ja też witam się piątkowo i &&&& za dzisiejsze wizyty . Ja tez mialam troszke nocke z głowy bo ząbek dokuczał ale w nocy stał się mały cud i ropień pękł było krwi i ropy tyle ze az sie wystraszyłam ale był duzy wiec pewnie dlatego najwazniejsze ze juz go nie ma i stan zapalny minie bo bałam sie ze skonczy sie na antybiotyku a tak to bede miała kilka dni spokoju z tym zembem puki nie pójde do dentysty

Cześć dziewczyny, dzięki za trzymane kciuki ale ja mam wizytę po 16 a już wczoraj nie mogłam zasnąć, dziś od rana stres i ogólnie jakoś źle się czuję. Za godzinkę odwożę syna do szkoły i jakieś zakupy trzeba zrobić bo w lodówce echo a jutro święto.
No to miłego dzionka, napiszę dopiero wieczorem bo dziś przedostać się przez Wrocław to będzie masakra

To TY jeszcze później wizytujesz... bo ja 14.45, więc powodzenia :***

Vilena, ja bym poszła jeszcze do innego lekarza, bo lekarz też człowiek i może babka coś źle zinterpretowała, a co 2 głowy to nie jedna :)

Będzie dobrze, nie martw się!! :***
Właśnie też tak myślę, moja lekarka powiedziała, że nie mamy wpływu na ilość wód, a jak moja przyjaciółka zadzwoniła do swojej to powiedziała jej, że mam pić 5 litrów dziennie, że to może pomóc. Dziwna sprawa.

Pozostałym życzę lepszych wyników niż moje :*

Kropeczka ja muszę usunąć chirurgicznie ósemkę bolała jak byłam w ósmym tyg. ale coś mi dała dentystka do środka i zakleiła i jak na razie nie boli a mówiła, że pomoże na tydzień więc się cieszę ale dziś zapytam gina czy już na spokojnie moge go wyrwać i jak się zgodzi to w poniedziałek dzwonie i umawiam się na wizytę.

reklama
Do góry