reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

No wiesz jak masz polamane zebra po wypadku to bezpieczniej jest zrobic RTG kobiecie w ciazy niz zostawic ja z polamanymi zebrami. To woadomo i tak samo jest z rwaniem zebow w pierwszym trymestrze. Na leczenie sie moja dentystka zgodzila ale na rwanie nie. Dopiero najwczesniej w drugim jesli nic sie nie dzije. A u mnie nic sie nie dzieje.

reklama
Współczuję problemów z zębami. Ja specjalnie wybrałam się do dentysty tuż przed rozpoczęciem starań, żeby wszystko zaleczyć i mam nadzieję, że jeszcze parę miesięcy zębicha przetrwają bez problemów:)

hej :)
i znowu mam nadrabiania, a nadrabiania :szok:
cos ostatnio mam problemy ze snem :( i potem odsypiam do 12...:zawstydzona/y:

Molisek, extra wieści! Przynajmniej kamień z serca i nie musisz sie martwić ;-)

Vilena, zawsze warto to skonsultować z innym lekarzem:tak: a narazie postaraj sie byc dobrej myśli! ale też gdzieś słyszałam, ze na małą ilość wód płodowych, trzeba pić duzo wody, bo to pomaga:eek:

Mieloneczka, sliczne zdobycze :D Jak za taka cene to juz wgl!:tak: A jaki fajny koteł :-D

Marrika witaj ;-)

Piszecie o zebach...brrr, pozwole sobie ten temat pominąć, bo juz na sama mysl o dentyscie mam gesia skórke na plecach:zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za reszte wizyt &&&

Marrika witaj :)

Mieloneczka ja nie widze zdjęć :(

Ja odstawiłam młodego do babci i miałam się brać za jakąś robotę a siedze na necie :/

Ostatnia edycja:
I gin przyjaciolki ma racje. Im wiecej bedziesz pula tym wieksza szansa ze ilosc wod sie zwiekszy. Wystarczy ze ostatnio odwodnilas organizm wymiotami i mala iloscia picia i nie maja z czego naprodukowac sie wody plodowe.
Tak myślisz? No to otwieram kolejną butelkę wody! :)

Witajcie, z tej strony Magda z Białegostoku, także mam termin w maju :) Pozdrawiam!
Witaj Marrrikka! :D

Uff..ale pracowity dzień. Najpierw dwu godzinny spacer z córeczką a teraz skończyłam robić sałatke jarzynowa. Łosoś i dorsz w piekarniku i zrobiłam 25 szt krokietów z mięsem właśnie kończę smazyc. I plan na dziś to jeszcze sernik z czekoladą i babka cytrynowa:-)

Hej Mamusie :)
Ja jeszcze w szpitalu :( jutro maja mnie wypuscic. Wynudzona jestem jak mops. Ale na szczęście juz nie plamie :)

Vilena pierwsze slysze by na tym etapie bylo za malo wod. Mi wczoraj powiedzieli ze mimo ze jestem szczupla to mam bardzo nie echogeniczne tkanki i źle widac obraz. Pij duzo to sie nawodnisz ;)

Karenm super ze wizyta udana :) śliczne fotki Twoich maluszkow :)

A jak tam reszta wizyt?? Dzisiaj mialo byc ich duzo :)

Milego Halloween :)

reklama
Marrrikka witaj:) coraz więcej nas;) ja tez pozwole sobie ominąć temat zębowy:) brr...
A u mnie w całym domu pachnie ciastem czekoladowym :) mniam mniam :)

Do góry