reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Mitaginka wiem o czym piszesz ja mam to samo,czasami nie jestem w stanie zejść z łóżka,dwie wcześniejsze ciąże to mogłam góry przenosić.

Mitaginka - raczej nie chodziło mi o samopoczucie bo to to już od wyrzutu ilości hormonów zależy, i większość kobiet początki ciąży znosi źle. Ale zakazy z piciem herbaty itd to według mnie już po prostu przesada :) pewnie alko, fajki trzeba odstawić, kawę ograniczyć i czarna herbatę też ale nie odmawiajmy sobie odrazu wszystkiego :p

Ja Rooibosa nie umiem pić. :zawstydzona/y: Odrzuca mnie zapach! Próbowałam już z 5 razy się zmusić i tylko raz udało mi się pół szklanki wypić.
Nie wiem, czy to przez ciążę, czy po prostu ja tak mam. Wcześniej nigdy tego nie wąchałam. :cool2:
Teraz zbiera mi się na wymioty jak czuje ten zapach.

KA_tka,
To co masz w awacie to Twój tatuaż? ;-)

reklama
Cześć mamusie, ja was od kilku dni podczytuję i jak juz nadrobie to nie mam siły pisać.
Ja tez słyszałam, ze nie wolno soku czy tam naparu z liści malin, ale o soku malinowym nicnie słyszałam. A co jest z zielona herbata, ze nie wolno? Kurczę ja jen duzo pije, nie miałam pojecia ze jej tez nie wolno...
Lisica trzymam mocno kciuki,oby wszystko było dobrze!
Molisek, ja tez myśle, ze to przez to usg brzuszne nie było serduszka, skoro dzidzia rośnie to na pewni jest ok:) na Boeowskiej maja bardzo dobry sprzęt rzeczywiście, wiec tam juz na pewno wszystko zobaczą co trzeba:)
A ja dalej czekam na moje serduszko, wizyta juz w czwartek:)

Do góry