reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Super że tu trafiłam,każda z Was wspiera słowami jak tylko może to sprawia że czuję sie pewniej i wiem że dam sobie radę .Ewelinax5 napewno musisz poleżeć i wygrzac się przy herbatce z cytrynka i sokiem malinowym ja tak miałam w zeszłym tygodniu trzy dni polezalam i mi przeszlo

A co do soku z malin to czytalam że nie powinno się go pić bo rozgrzewa i powoduje przekrwienie macicy, choć ja myślę że chyba mieli na myśli bardzo duże ilosci:)

Hmmm a to nie chodziło o napar z liści malin i jego działanie rozkurczowe?? Bo ja kurcze ten sok pije i pije, tak samo lipię i mleko z miodem a wszystko to działa mocno rozgrzewająco :baffled:

Lisica trzymam kciuki, będzie dobrze! Musi być! Może cykl trochę dłuższy niż zawsze, owulacja się przesunęła i zarodka jeszcze nie widać. A jeśli do tego dojdzie trochę słabszy sprzęt to już na pewno.

reklama
Do góry