reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Na to badanie rejstrowałam się osobiscie ze skierowaniem w miejscu w którym je wykonują czyli U nas na Borowskiej,tą date obliczyła mi pani która robi to badanie, ja jej sugerowałam że to będzie za wcześnie ale ona kazała mi się tak zgłosić więc co ja mogę więcej pójdę tam 9 jak mi nie zrobią to mnie przerejstrują to przeciez nie ja ustalam terminy

W sumie racja :)

reklama
No ja wiem, że ciąża nie choroba i nie wolno przesadzać ale....no własnie. Jak się człowiek stara i mu się nie udaje, jak czeka i mu mówią, że no coś nie bardzo a tu nagle bum i jest to same wiecie. Ja bym najchętniej tą moją kijankę teraz w jakiś pancerny pojemniczek włożyła, do schronu i wylazła dopiero za 9 miesięcy. Pewnie mi przejdzie ale na teraz po prostu wolę dmuchać na zimne :zawstydzona/y:

Rukmini czekamy na dobre wieści:) a co do herbatki polecam Gren Hills jezynowa,malina z kardamonem,jagoda z wanilią,smakowo rewelacja można kupić w każdej biedronce:)

ewelinax5- super, że wizyta udana :biggrin2:

Lisica-trzymam kciuki za betę &&&&&&&&&&&&&&&&

Rukmini- za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tyle ode mnie, wybaczcie, ale padam...

Ja robiłam ostatnio. Wlasnie musze zadzwonic do mojego gina zeby sie dowiedziec jak wyniki. W pierwszej ciazy mialam niedoczynność.

reklama
Ja właśnie mam ponad normę i muszę iść do Endokrynologa ale prywatnie bo panstwowo to na 2018 rok są miejsca,asiaf jak to się obiawia co musialas robić?

Do góry