reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dzisiaj Nasz Syneczek Mateuszek skończyłby 8 latek, tak strasznie za Tobą kochanie tęsknie! (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Smutny dzień.........

reklama
Hejka. Jaka tu cisza :szok: Dzieć śpi więc mam chwilkę na kawkę i BB :) Wyszykowaliśmy się dziś na duży plac zabaw na plaży ale w drodze pogoda się zepsuła zerwało się straszne wiatrzysko i prawie pod placem zabaw zawróciliśmy. Och z jaką syreną wracaliśmy.Widzę że mój syn już dobrze wie gdzie chce chodzić i dobrze rozróżnia gdzie się znajduje. Udało nam się w drodze powrotnej zrobić zakupy przynieść do domu i poszliśmy na mały plac zabaw między blokami. Humorek młodzieży się poprawił. Najgorsze że teraz jak w domu jesteśmy to znowu słońce wyszło!! A ja liczyłam że się dziś trochę poopalam.

Lepi spróbuj tego Mel B 15-minutowy trening cardio - YouTube

23Maj super z tą pracą:) A co z małą zrobisz w tym czasie??

Alex kochana jejku to już osiem lat, strasznie mi przykro kochana. Jesteśmy z Wami :*

Futrzaczku cieszę się że z chłopakami już lepiej. Coś Was pech ostatnio prześladuje:(

Alex :***** strasznie mi przykro:(

Hej Cioteczki:)
Migreny nie daja mi zyc... bol jest nie do ogarniecia.Po niedzieli ode do gina i niech cos z tym zrobi bo paracetamol dziala max 2h!

Caluje Was:**

Hej
alez jestem wykonczona tymi upalami!tropiki!

.. bylysmy już dzisiaj na placu zabaw, Polka zejść nie chciała, z 3 h :D
Ja dalej cherlam, zebra bola a mdlosci ranne z tego już mam, katarzysko tez trzyma :/. A poza tym m już w drodze do domu.

Alex ........ <*> :((

Jolek
moja Polka to już w tamtym roku przejawiala taka swietna orientacje w terenie, skubana zawsze wiedziała w która strone i gdzie jaki plac zabaw! Ba, odwrocilas glowe to już szla w dobra strone ;-)
Futrzaczku - zdrowiejcie, tzn Filipek :tak:bidulek ..

Poziomka
- jejku wspolczuje, wiem co to bol glowy.. jeszcze tylko tego Ci teraz trzeba...

Witam i ja tylko tak szybciorem bo pora karmienia się zbliża. Jutro przylatują posiłki więc będę miała trochę pomocy i towarzystwa więc może mnie mało byc.
Jolek Nadia drogę na plac zabaw zna na pamięć jak tylko dochodzimy do ulicy i nie skręcamy to odrazu jest ryk.
Alex współczuję

Cześć bbciotki:)

Ja na chwilę,muszę się za robotę wziąć i do sklepu wyjść ale jakoś mi się nie chce:( Słońce było i uciekło chmurzyska naszły nie wiem czy to ta zaległa burza z wczoraj się ie zbliża:( M w robocie, mają zachrzan więc robi dłużej, wczoraj przed 21szą był dopiero w domu. Fajnie kasa wpadnie tylko boję się że lada chwila padnie hasło "wyjazd" i tyle będziemy mieli go w domu!! oooo

Maja super że tatulek przyjeżdża odciąży Cię trochę i może się szybciej wykurujesz jak wypocicie co nieco zarazków ;-):-pOdsapniesz sobie troszkę. A na długo przyjeżdża??

Styna nie znikaj na dobre. Wpadnij raz na kilka dni napisać co u Was:)

Poziomka współczuję tych bóli. A przy poprzednich ciążach też tak miałaś???

Hej Laski, bole glowy od wczoraj mniejsze ale za to mam dzisiaj problemy z widzeniem tzn ze widze niepelny obraz jagby z bialymi plamami.Juz 2raz dzisiaj tak mam, jak nie przejdzie to zadzwonie na Ip i zapytam co robic.Nie mam gdzie dzis zmierzyc cisnienia,dopiero jutro rano do przychodni podejde.

Jolka takich boli glowy w zyciu nie mialam,nawet przy wyzszym cisnieniu

Buziaki niedzielne

reklama
Cześć laski!
Witam się po weekendowo. My w sobotę i niedzielę na weselu byliśmy. Moja dziecko mnie zadziwia, z parkietu nie schodziła, później wstawię Wam jakieś zdjęcia. Tak tańczyła, że przewróciła się, uderzyła się tak mocno, że ząbkami rozcięła sobie usta, więc wyszłam z nią i wycieram jej usta, ta nagle w jeszcze większy płacz wołając :" mamo, na wesele tańczyć, na dwój nie :-D"

Poziomki współczuję Ci strasznie, może faktycznie idź jak najszybciej do gina, może On coś poradzi.
Maja widzisz jaka Polinka mądrala, w ogóle te nasze bąki już takie duże i mądre, Fajnie, że M. przyjeżdża, TY masz rozkaz odpocząć ciut, rozkaz ode mnie :-).

Buziole laseczki

Do góry