reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Alex ja z jednaj firmy też miałam blade krechy z drugiej były już mocno widoczne ale i tak najlepszy to elektroniczny i dopiero jak ten zrobiłam i mi napisało że ciąża i który tydzień to dopiero uwierzyłam.
Ypra powodzenia odpoczywaj póki możesz. Dzielny Krzyś:) że tak bez mamy wytrzymuje.

Ja dzisiaj chatę całą posprzątałam pranie poprałam wyprasowałam tą stertę która już na mnie machała i jutro będę się byczyć.

reklama
Ypra, to się nasłuchasz w tym szpitalu teraz ;)
Styna, a mojego prasowania nie chcesz?:) Miałam się wczoraj zabrać za to wieczorem, ale wyszło jak zwykle:)
Futrzaczku, super, że weekend udany:) U nas w sobotę też było zakupowo:) Zrobiłam debet na koncie, ale zaszalałam;)

U nas zima. Śnieg pada, wicher wieje, szkoda gadać.

Madzik u nas tak samo jak i u Ciebie z tą zimą:wściekła/y: . Super że zaszalałaś, ja planuję w niedzielę coś sobie kupić. I Marti buty wiosenne , choć póki co wiosny ani widu, ani słychu:dry:.
Ypra trzymamy kciuki mocno.
Alex nie bój się słonko, będzie dobrze, jesteśmy z Tobą.

Zmykam do pracy laseczki*

Witam my właśnie wciągnęłyśmy śniadanko i Nadia poleciała zrobić przegląd swojej farmy. Ma bzika na punkcie zwierzątek. No a ja zaraz idę kawkę sobie zrobić. Wczoraj sprzątanie to dzisiaj relaks:) tylko jakąś zupę muszę wymyślić może szpinakową dla odmiany.

Hejka. Miała przyjść wiosna, a zima przylazła!!! Masakra jest za oknem. Popołudniu mam wizyt e u lekarza i u dentysty, nie wiem jak z Igim doczłapie się do przychodni,M te z ma dentystę więc musimy iść wszyscy!

Styna miłego lenistwa:)

Madzik chwal się zakupami:)

Basiekk nie zasypało was znowu?

Hejka :-)

u Nas też zima!!!! śnieg sypie non stop , choć od razu się topi ,jedynie w nocy co napadało to biało tak chlapa raczej...

Madzik
- fajnie że takie szałowe zakupy :)))
Alex- hop hop ? :*
Joluś- współczuję wyjścia w taką pogodę ...;/ a wiem co to znaczy bo wczoraj jak tylko odebraliśmy Szymka tak cały czas padało - śnieg z deszczem a wracaliśmy też autobusem do domu więc troszkę zmokliśmy ;/
Styna- relaksuj się relaksuj :)))

Witam sie
Za oknem to samo co u Was, najbardziej podobnie jak u Futrzaka...
://
Mamy juz bilety, na przyszly poniedzialek!:-)
My dzisiaj tez w domku, leniuchxujemy. Nic ciekawszego specjalnie robic sie nie da, dobrze, ze obiad od niedzieli gotowy ;P
Basiekk Ty mi lepiej powiedz co ja mam jutro zrobic do jedzonka ? :-p
Jolus sprawnego i szybkiego wyjscia z domku dzisiaj, i powrotu :tak:
Ypra odpoczywaj! ale sie nasluchasz, od razu mi sie przypomina jak zwiedzalam szpital i te krzyki....matkoo, wtedy to chcialam cc!
Styna - Ty tez postaw na relaks ! poki mozesz:tak:
Madzik - zazdraszczam ;))) :happy2:nasze sobotnie zakupy jak zwykle skoncentrowane na tej mlodszej :pP
I u mnie taka sterta jak zwykle czeka do prasowania.. a dopiero co niedawno wyszlam z jednej.. bleeee..

ALEX odezwij sie kochana! ..mi tak samo chyba jak Tobie ciezko w to uwierzyc, w ta kreseczke.... ja mialam lotem blyskawicy mega gruba kreche!od razu! ale dziewczynki pisza o takich bladziutkich....
czekamy, i nie zamartwiaj sie na zapas! :**

Ostatnia edycja:
Jakie tu pustki...laski zasypało Was???
Udało nam się dotrzeć do przychodni troszkę autobusem troszkę na nogach, droga powrotna już tylko na nogach a Igi w wózku. Śnieg z wiatrem dawał mi prosto w twarz, do domu wróciłam jak panda rozmazana.
Dostałam skierowanie na kilka badań tak dla sprawdzenia , dentystę obskoczyłam i ząb mnie teraz boli:( następna wizyta u stomatologa za miesiąc.

Maja ja też nie wiem co jutro na obiad:(

hej....dziewczyny...o pogodzie nawet nie będę się wypowiadać bo nie ma o czym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w sprawie garażu to było to tak...otworzyłam jedną połowę drzwi i zadzwonił telefon.......po tych słowach mój mąż stwierdził - " już nawet nie kończ!....", więc chyba to by było na tyle :-D, ale nie ma tego złego......dziś kopnęłam je z całej siły i chyba się naprostowały, gdyż w końcu się domknęły :szok:;-) bo oczywiście zaryzykowałam i bez świateł stopu wybraliśmy się ze Stasiem na bibkę do Ola - ale jechaliśmy baaardzo wolno, tak wolno,że chyba we wszystkich autach w kolejce za nami padały niecenzuralne słowa :-D no ale przecież nikt im nie bronił mnie wyprzedzić, co nie?nie chcieli wyprzedzać to się wlekli za nami;-)

co do postanowienia w związku z rodzeństwem dla Stasia to wyłącznie moja decyzja, bo mój mąż nie wyobraża sobie,żeby Staś nie miał brata lub siostry.....powodów, którymi się kieruję jest kilka.... może za parę lat zmienię zdanie,ale wtedy może okazać się za późno na rodzenie dzieci....

styna....nie forsuj się tak kochana....odpuść sobie te domowe roboty, to wszystko jest mało istotne - dbaj o siebie!
futrzaczku, madzik - zazdroszczę zakupów.... u nas dołek finansowy :-( a jeśli już wydaję na coś pieniążki to jedynie na kosmetyki do kuferka....a niestety to wszystko kosztuje a nadal bardzo dużo rzeczy w nim brakuje :-(
maja - gdzie wyjeżdżacie?
ypra - dziś wspominałam Cię z jaipur - zastanawiałyśmy się czy w szpitalu jesteś,czy może już urodziłaś, ale stwierdziłyśmy,że nie będziemy Cię zamęczać smsami. A jak Krzyś?
alex - u mnie tez była bladziocha ta druga kreseczka, więc wiesz....najlepiej zrób beta hCG
jolek - dobrze,że Was całkiem nie zasypało w drodze z przychodni :-) a ja olewam obiady w tym tyg - jutro zrobię ogórkową z myślą o Stasiu i tyle ;-)

reklama
Hej laseczki
Wczoraj u nas znów sypało i wiało, ale dzisiaj cudnie , słoneczko od rana i zupełnie bezwietrznie. Oby już to był koniec zimy <modli się>.

Maja ja wczoraj nagotowałam krupniczku na dwa dni, także dzisiaj mam luzik z gotowaniem. Ale Gag mi podsunęła pomysł z ogórkową, będzie na weekend bo dawno nie było :-).
Alex u mnie tez była taka bladziutka kreseczka.

Do góry