reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Ech wiesz ja nie wiem. Coś mi moja siostra gadała że 10 dni level jeden potem przechodzisz na 2 a po kolejnych 10 na trzeci,ale czy je robisz wszystkie razem potem to ja nie wiem. musiałabym gdzieś poszukać informacji.

Ale się właśnie zastanawiam czy nie powinno być po 10ciu dniach że dokłada się level 2 a po kolejnych level 3 i robi się wszystko:confused::confused:

Edit:

Wczytuje się i wychodzi na to że po 10 dni na każdy, co niektóre laski robią po dwa lub nawet trzy na raz od czasu do czasu

Ostatnia edycja:
Futrzaczku musisz sprawdzić czy dasz radę pociągnąć jeden trening czy więcej:)
Uciekam się myć i do wyrka. Dobranoc:*

A ja zamiast sprzątać to do Was kukam. Nie chce mi się nic robić. W nocy wróciliśmy z kina, byłam z Matim na http://www.filmweb.pl/film/Jack+pogromca+olbrzymów-2013-443327 3D ale z powodów technicznych obejrzeliśmy go w 2D i to z godzinnym opóźnieniem.
Futrzaczku, jesteś taka dzielna z tymi ćwiczeniami i wytrwała. Ja to mogłabym codziennie mieć zumbę, bo na drugi dzień zawsze mam taką chęć do wszystkiego i w ogóle jest super, chociaż po zajęciach to ledwie do domu się dostaję po czworakach hi hi . Nowy nasz przebój to http://www.youtube.com/watch?v=lB220p8xDq4

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Matusia- ojj tam ojj tam :zawstydzona/y: dzielna to jest Nasza Joluś :* , ojj to Mati chyba zwiedziony... ale część kasy Wam oddali czy jak ? ja już ma ogarnięte , nawet obiad podszykowany :)

miłego weekendu kochane :*

reklama
Toteż muszę doczytać czy Jolek też znów ćwiczy, bo tylko tą stronę przeczytałam :zawstydzona/y: i komentowałam, a ostatnio jak byłm to Jolek po chorobie wracała do ćwiczeń. Tak mi wstyd że ja tylko raz w tygodniu...

Do góry