reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna to Ty zamów zawczasu. Lepiej niech dojdą później i miej zapas niż wcale masz nie mieć

reklama
Jolus nie nie musielismy placic :no:, bo to byl bardzo duuuzy sklep a z oblsugi nie bylo nikogo w poblizu, wiec wiesz ciiiiiii.... a pralkami to tak krecila, ze byc moze tez jakas padla hihihi, to i tak towar wystawowy, chyba licza sie z tym.
Ale masz fajne zabawy z Igim juz! my sie jeszcze tak nie bawimy. choc Polka lubi sie chowac, kiedys jak byla duzo mniejsza to sie skitrala za komode i cicho siedziala jak makiem zasial, a ja juz wystraszona wrecz jej szukalam! jak znalazlam to sie tak zchichrala jak nie wiem :))) buziaczki dla Igusia, bidulek :**** ...moze tez juz odchodzi od drzemek?
Ciasto takie znalazlam Ciasto marchewkowe
Twojego przepisu nie widze!
Aaaaa tak tak zrobilam fotke, i nawet nagralam, bo nie moglam jak chrapie :-D

Futrzaczku - dziekuje, kochana jestes :)
ale mieliscie fajny weekendzik :tak: ... a my z Polcia same w domku siedzialysmy , nuda i samotnosc :(

Hejka!
Widzę, że się coś ruszyło na forum od poniedziałku;-)
Joluś, ja tam się nie znam, bo nie zajmuję się dochodowym, ale tak na chłopski rozum to UM powinien PIT wystawić. O ile oczywiście taki dochód podlega opodatkowaniu. Może Basiek będzie wiedzieć?
A co do konkursu... hmm.. najkrócej mówiąc był to konkurs w piciu wódki:-D Trzeba było z papierową torbą na głowie, słuchając wskazówek partnera, dojść do stolika, złapać kieliszek i wypić. Kto pierwszy ten lepszy:) Trzecia byłam:) Przede mną dwóch facetów;-):-D
Futrzaczku, Ty dla każdego znajdziesz dobre słowo:tak: Dzięki kochana :-*
Maja, oj ja też bym sobie chętnie tak długo pospała... Ja w tygodniu wstaję o 5.15, Julek 5.40, a w weekend koło 7-7.30, a my razem z nim, czasem poleżymy jeszcze trochę jak on już buszuje:) tak mi się marzy spanie do 10...
A z Polki to niezła rozrabiara jest:) Ale jest taka słodka, że wszystko można jej wybaczyć:)
Styna, faktycznie chyba lepiej zrobić tak jak radzi Jolek. Skoro już przewidujesz, że te bóle się mogą powtarzać, to lepiej mieć zapas leków pod ręką. Dbaj o siebie i maleństwo.

Miłego wtorku wszystkim.

Hej. Piękne słońce u nas idziemy zaraz na spacerek:)
No i matki głupie zabawy odbiły się w nocy.Młody co chwila budził się z płaczem:(

Maja no to dawaj fotkę Poluni dawaj:)
Marchewkowego poszukam zaraz:)

Madzik to Ty widzę niezły zawodnik w piciu jesteś. Ja tam abstynent a na samą myśl o wódce mam ciary ...fuuuj.

edit.

Maja marchewkowe na przepisach na stronie 250 :)

Ostatnia edycja:
Hejka :*

cudnie jest usłyszeć-przeczytać miłe słowa od rana :))) dziękuje :*

po ćwiczonkach , teraz zajadam płatki muesli z jogurtem , i zaraz zabieram się za rozliczenie pita ,a po południu idziemy z Szymuśkiem do dentysty .

miłego dnia babeczki :*

A no cisza straszna :dry:

Madzik dobra dobra :-p

Futrzaczku a coś się dzieje czy tylko tak na przegląd idziecie??

Młody mi w końcu zasnął. Głowa mnie coś boli :( Spacer zaliczyliśmy, niedaleko domu złapał nas deszcz, całe szczęście nie mocny. Teraz znowu słońce świeci. Mam nadzieję,że uda nam się jeszcze wyjść później na dworek:)

Witajcie
Przepraszam za nieobecność ale jestem pochłonięta przygotowaniami do wyjazdu sobotniego
Buziaczki i do "usłyszenia" w wolnej chwili :-)

reklama
hejka :*

co tak Nas dziś malutko...

Joluś- nie podobał mi się jeden ząbek i miałam racje jest do zrobienia ... :-( ale dzielny chłopak póki co , więc mam nadzieję, że będzie dobrze , mam nadzieję że główka przestała boleć?
Paula- ależ Wam fajnie ;))) pakujcie się pakujcie :))

nooo ja też od wódki z daleka ... brrr , piwkiem bądź winkiem nie pogardzę :)

Do góry