reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej hej :)

dziękuje kochane już lepiej , postanowiłam że się nie dam i dziś mam inne pozytywne nastawienie i jest git :))
dzieciaki Joluś kochana już miały jelitówkę przede mną ... ale bardzo łagodnie przeszły więc nic nie mówiłam :*

Basiekk- to pięknie pięknie ! ja też już wiem jak to jest usłyszeć "Kokam mamo " :* mój od Szymka szybko podłapał :tak::-)
Joluś- i jak dziś zdróweczko ?
Styna- fajnie że przeprowadzka na finiszu i że udało się kupić okazyjnie stół :)

reklama
Hej kobietki nie mam normalnego neta tylko na komorce firma od neta mowi ze juz mamy a tu nic. No ale malz jak wroci to popatrzy. No czy przeprowadzka na finiszu to nie wiem dzisiaj zamowilam meble do sypialni bo tam mielismy wbudowana szafe i komode dodatkowo i nam wystarczylo tutaj nie ma szafy komode dalismy szwagrowi a my kupilismy komplet szafa 3 drzwiowa + komoda + szafka nocna druga szafke nocna zamowilam osobno to bedziemy mieli swoje prywatne. Musze kupic jeszcze rolete do Nadii pokoju bo nie ma a pokoj od ulicy i latarnie bardzo swieca jadna to jest dokladnie na wprost jej okna. Z tego wszystkiego zapomnialam ze od kilku dni moj babel juz sie tak rozkopal ze szok chyba wogole nie spi. No a Nadii zaczelam mowic ze mam dzidziusia w brzuszku ze bedzie miala braciszka albo siostrzyczke a ona wszystko kwituje krotkim "nie cie"

cześć laseczki,

jolek jak tam żyjesz?
basiekk ojej jak super, mała cwaniara z niej rośnie! ale słodka niezmiernie
Futrzaczku zdrówka!optymizm to podstawa
styna no to Ci się pofarciło, super:)) a z netem oby szybko się załatwił.
ypra nie możemy się doczekać na malutką królewnę.Mam nadzieję, że pozwolisz się odwiedzić jak już nieco się ogarniecie.Oluś lubi małe dzidzie i obiecujemy być cicho.

u nas trochę zamieszania, ale nie warto o tym.
Najważniejsze, że się ociepla.

Hejka.

Jaipur żyje żyje :) Dziś jest lepiej choć w dzień słabo się czułam ale to przez @ bo wczoraj przyszła:/
Kochana co tam się dzieje u Was.Martwisz mnie. Mam nadzieję że to nie prze to co pisałyśmy ostatnio na FB

Ypra trzymam kciuki żeby malutka wytrzymała do terminu &&&&&&&&&&&&

Futrzaczku cieszę się że nastawienie się zmieniło na lepsze:)

Basiekk
to Marti cwaniara. Jak pytam Igora czy kocha mamusie to od razu leci i buziaka mi daje i mooooocno mnie tuli:) łezka mi się zawsze w oku kręci przy tym:)

Styna dobrze że już przeprowadzeni jesteście. Teraz powoli wszystko sobie poukładacie. Ech maluszek się rozkopał super super pogłaskaj brzuszek od cioci:)

Poziomka się dziś do nie odezwała. Niby w sio ok u nic.Dalej jest bez kompa ale w połowie lutego siostra ma do nich zawitać i kompa dowieźć.

Witam wieczorkowo
Basiek słodka ta twoja córcia:-) mój synio mówi tylko kocham i się przytula przy tym,słodziak mój kochany
Futrzaczku super że chłopcy spkojnie przeszli jejitówkę,ja dzień przed wigilią wylądowałam z Madziusią w szpitalu:-( na szczęście nas nie zostawili,bo ponoć bardzo ostre przypadki były na oddziele rota i bali się że jej zaszkodzą tym bardziej niż pomogą,dodam tylko że moja córcia wymiotowała 6 dni i jeszcze miała zapalenie ucha dotego oczywiście nie leczone bo wymioty,to była masakra:no:
Styna dobrze że przeprowdzka na końcówce
U nas spokój,dziś zebranie było u Paulinki,daje radę dziewczynka:-) bączki zdrowe więc jest ok.
zmykam pod szołer :-)

o kurcze ale się rozpisałyście.
Zdrówka dla wszystkich!
U nas wszystko ok, w pracy mam trochę roboty, i jeszcze dzisiaj wpłynęło mi odwołanie od mojej decyzji :wściekła/y:
Styna fajowo, że juz jesteście w nowym mieszkanku:)
Ypra 30 tydzień, boże jak to zleciało!
Futrzaczku dobrze, że chłopcy tak łagodnie jelitówkę przeszli.

Witojcie:-)

Jaipur buziak dla Ciebie*- Ty jak zawsze wyjątkowo Zen. Mam tylko nadzieję, że to "zamieszanie" to faktycznie nic poważnego i trzymam kciuki , żeby jak najszybciej się skończyło.

Styna fajnie, że już u siebie. Zakupy toż to sama przyjemność:-) Udanych w takim razie :)

U nas nic ciekawego, po pracy bawię się z Młodą i siedzę w garach bo na kolejny dzień mus nagotować. I chodzą za mną pierogi ruskie:dry:.

Hej :-)

u Nas dobrze , roztopy na całego , deszcz rano padał ale za to cieplutko jest :))
Byłam z młodym u mamy , potem byliśmy na spacerku , teraz czekam na męża i możliwe że pojedziemy pozałatwiać trochę spraw.

Buziaczki i miłego dnia :*

Cześć laski. U nas też roztopy, śniegu już prawie nie ma.Deszcz i wiatr dopełniają dzisiejszą pogodę:/

Futrzaczku
u nas też ciepełko ale co z tego jak wyjść w taką pogodę się nie da:(

Alex odwołanie od jakiej decyzji??

Basiek
cudna ta wasza monotonia :):) U mnie dziś na obiad krokiety z pieczarkami:) Na dalsze dni pomysłu brak na obiad.

Paula oby to zdrówko Was nie opuszczało :tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry