reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie,
u nas też ok, pomału przygotowujemy się do Dnia Babci i Dziadka, bo mamy do odwiedzenia 2 babcie, 2 dziadków i 2 prababcie (moje babcie).
Zdrówka chorującym, aż strach pisać, zeby nie wywołać, ale u nas ok (tylko M przeziębiony, ale to norma).

Witajcie nas zasypało. Rano zawiozłam Nadię do opiekunki (nie padało) poszłam jeszcze troche spać o 11 telefon od położnej że abym związku ze śniegiem przyjechała godzinę wcześniej ja myślę o co jej chodzi z śniegiem otwieram roletę i szok biało i sypie jak diabli. Do lekarza normalnie mam 8 minut autem (z buta 45) a jechałam 40 minut. Wróciłam do domu wjechałam na parking i już auto nie wyjedzie bo utknęło. Po Nadie poszłaylko z sankami ledwie doszłam jej się to rozwiązanie nie podobało ale siedziała. Ogólnie nie lubi śniegu, tylko przez okno patrzy i woła "wow" albo "snow papa". No a co co wołania nas jest "mummy" "mama" "Pabel"

Styna widzę,że nie tylko Ciebie zasypało...Gdzie reszta babeczek HOP HOP???!!!!!
Jak tam po wizycie u położnej??

Jaipur i co tam u Gagulca, widzę już całkiem o nas zapomniała :(

Dziś Hope się do mnie odezwała..pamięta o nas ale akurat sesja egzaminacyjna jej się zaczyna od poniedziałku i ponoć śpi po 2-3 godziny.

Lep
i to co weekend w rozjazdach czy czekacie faktycznie do dnia babci i dziadka??

My dziś zaczęliśmy "remont" przedpokoju. Tapetę zdzieraliśmy i już żałuję tego kroku.Nie wiem co to za tapeta ale schodzi warstwami,wierzch zszedł reszta papieru dalej na ścianie.M właśnie moczy i zeskrobuje :/ Futrzaczku mam nadzieję że Ci nie jest tak spieszno do tego dietowania bo nie miałam dziś kiedy spisać tej dietki, po weekendzie to zrobię :*

Jolek u położnej ok. Posłuchałam serduszka położna pochwaliła że grzeczne dziecko nie fika bardzo i da się bez problemu zmierzyć. No i chyba przechwaliła bo popołudniu jak zaczął fikać to szok. No i waga stoi w miejscu:szok: wyniki wszystkie w porządku.

Styna już czujesz ruchy??? Super!! Super że ogólnie wyniczki ok, szkoda tylko że tak kiepsko się czujesz.

No w sumie ja z Igorem pierwsze ruchy poczułam w 15 tyg. a potem już od 17tego coraz częściej było go czuć:) Jejku jak ten czas leci ...Ty już zaraz na półmetku będziesz:)

reklama
A u mnie niedługo poród :szok::-D Tak na poważnie, to jestem przerażona.

Walczę z przeziębieniem, odpukać małż i synek zdrowi.

Dużo zdrowia i miłego weekendu :-)

Do góry