reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie,
u nas też ok, pomału przygotowujemy się do Dnia Babci i Dziadka, bo mamy do odwiedzenia 2 babcie, 2 dziadków i 2 prababcie (moje babcie).
Zdrówka chorującym, aż strach pisać, zeby nie wywołać, ale u nas ok (tylko M przeziębiony, ale to norma).
u nas też ok, pomału przygotowujemy się do Dnia Babci i Dziadka, bo mamy do odwiedzenia 2 babcie, 2 dziadków i 2 prababcie (moje babcie).
Zdrówka chorującym, aż strach pisać, zeby nie wywołać, ale u nas ok (tylko M przeziębiony, ale to norma).
Witajcie nas zasypało. Rano zawiozłam Nadię do opiekunki (nie padało) poszłam jeszcze troche spać o 11 telefon od położnej że abym związku ze śniegiem przyjechała godzinę wcześniej ja myślę o co jej chodzi z śniegiem otwieram roletę i szok biało i sypie jak diabli. Do lekarza normalnie mam 8 minut autem (z buta 45) a jechałam 40 minut. Wróciłam do domu wjechałam na parking i już auto nie wyjedzie bo utknęło. Po Nadie poszłaylko z sankami ledwie doszłam jej się to rozwiązanie nie podobało ale siedziała. Ogólnie nie lubi śniegu, tylko przez okno patrzy i woła "wow" albo "snow papa". No a co co wołania nas jest "mummy" "mama" "Pabel"
Styna widzę,że nie tylko Ciebie zasypało...Gdzie reszta babeczek HOP HOP???!!!!!
Jak tam po wizycie u położnej??
Jaipur i co tam u Gagulca, widzę już całkiem o nas zapomniała
Dziś Hope się do mnie odezwała..pamięta o nas ale akurat sesja egzaminacyjna jej się zaczyna od poniedziałku i ponoć śpi po 2-3 godziny.
Lepi to co weekend w rozjazdach czy czekacie faktycznie do dnia babci i dziadka??
My dziś zaczęliśmy "remont" przedpokoju. Tapetę zdzieraliśmy i już żałuję tego kroku.Nie wiem co to za tapeta ale schodzi warstwami,wierzch zszedł reszta papieru dalej na ścianie.M właśnie moczy i zeskrobuje :/ Futrzaczku mam nadzieję że Ci nie jest tak spieszno do tego dietowania bo nie miałam dziś kiedy spisać tej dietki, po weekendzie to zrobię :*
Jak tam po wizycie u położnej??
Jaipur i co tam u Gagulca, widzę już całkiem o nas zapomniała
Dziś Hope się do mnie odezwała..pamięta o nas ale akurat sesja egzaminacyjna jej się zaczyna od poniedziałku i ponoć śpi po 2-3 godziny.
Lepi to co weekend w rozjazdach czy czekacie faktycznie do dnia babci i dziadka??
My dziś zaczęliśmy "remont" przedpokoju. Tapetę zdzieraliśmy i już żałuję tego kroku.Nie wiem co to za tapeta ale schodzi warstwami,wierzch zszedł reszta papieru dalej na ścianie.M właśnie moczy i zeskrobuje :/ Futrzaczku mam nadzieję że Ci nie jest tak spieszno do tego dietowania bo nie miałam dziś kiedy spisać tej dietki, po weekendzie to zrobię :*
Jolek u położnej ok. Posłuchałam serduszka położna pochwaliła że grzeczne dziecko nie fika bardzo i da się bez problemu zmierzyć. No i chyba przechwaliła bo popołudniu jak zaczął fikać to szok. No i waga stoi w miejscu wyniki wszystkie w porządku.
reklama