reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna co jak co ale Twoja doopencja się nacierpiała więc masz rację trzeba ją dobrze przygotować:) A masz jakieś przeczucie co do płci?? Czy utrzymujesz to co podpatrzyłaś na USG??

Ypra jak niedługo poród???Jeszcze sporo czasu Ci zostało nie panikuj:) Zdrówka życzę:)

reklama
Ypra ja boje sie bardziej niż za pierwszym razem, aż mnie w żołądku ściska i szwy mnie ciągną w kroczu jak pomyślę o tym.
JoleK ja myślę że to chłopak ale z Nadią też myślałam że to chłopak więc kto wie. No ale co będzie to będzie za miesiąc się dowiem. Narazie myślę nad imieniem Tymon albo Max tylko małż marudzi.

Mój M jakby usłyszał imię Max to też by marudził bo jemu to z psem się kojarzy :/
Szwy Cię ciągną powiadasz
:-D:-D

jolek czas mi w tej ciąży bardzo szybko leci ;-) Wczoraj widziałam porodówkę, więc tym bardziej przerażenie.
styna ja właśnie też bardziej niż poprzednio. Krzyś mnie zaskoczył na miesiąc przed terminem, wszystko było w biegu. A teraz mam nadzieję, że będzie w terminie i że będę wiedziała kiedy jechać itp. Podobają mi się obydwa męskie imiona :-)

Dziewczyny strach jest większy bo teraz już wiecie co tak naprawdę przed Wami:)

Ypra ja tam się cieszę że mnie Igi z zaskoczenia wziął.Nie czytałam o porodach nie oglądałam..poszłam na żywioł.

Styna Max S...r kiepsko brzmi, Maksymilian już lepiej:)

Jolek Max to tylko zdrobnienie główne to Maksymilian ale i tak raczej nie dam rady P naciągnąć.
Ypraja też mam nadzieję że bez żadnych akcji do końca doczekam tym bardziej że moja siostra dopiero 28 czerwca przylatuje więc dzieć musi siedzieć do końca w środku.

Stynka mi Maksymilian tez sie podoba i tez zastanawiałam się nad tym imieniem.
Dziewczynki wiadomo, że sie teraz boicie bo wiecie o co chodzi w tym wszystkim, ale powiem Wam z własnego doświadczenia, ze każdy poród był dla mnie łatwiejszy i szybszy, bolał nie powiem ale da sie wytrzymać przecież, wieloródki podobno rodzą szybciej.

U nas sypie śnieg i jest straszne zimnisko wiec chyba z sanek dzisiaj nici.

Alex jak wieloródki rodzą szybciej to ja może pod szpitalem będę koczować bo ostatnio 90 minut od pierwszego skurczu to może teraz poprostu wyskoczy:szok:

Ja pakuję ale musiałam przerwę sobie zrobić i Nadię położyć zaśnie to biorę się dalej za robotę. Z nią to nic nie idzie zrobić bo ja pakuję odwracam się a ona zaraz wyciąga i tak w kółko.

reklama
Jestem, zyje. Ale ostatnio Oskar daje nam troche w kosc bo probuje bardzo duzo rzeczy wymuszac i co chwile jest krzyk o cos. Na dodatek pojawily sie problemy z zasypianiem. Wiec jak juz opanuje cala sytuacje to nie mam sily juz pisac i zagladac.

Teraz postaram sie troszke was poczytac.

Do góry