reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam "porannie"
Styna wszystkiego dobrego dla koleżanki,spokojnej ciąży i zdrówka dla maluszków
Futrzaczku i ja podziwiam za zapał w ćwiczeniach,ja to mega leń jestem
Alexa super że z Olim lepiej,teraz ty się kuruj ,ja byłam wczoraj u lekarza i dostałam antybiotyk na zatoki:-(,masakra.
Przed chwilą docztałam że nasza Poziomka będzie miała kolejnego bobaska,gratuluję i podziwiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-)

u Nas nic nowego :-p dzień zaczął się leniwie ale już wszystko ok hehe :-)

Joluś- haloo gdzie zniknęłaś ???
Kamcia- tak kotek u Nas na forum , napisałam że na wątku "Możesz pomóc"
Paula- zdrówka i wykuruj się do wyjazdu :))

Witam. My byłyśmy u lekarza wszystko na odpowiednim wątku. Kurcze niech te 2 tygodnie szybko minie.
Futrzaczku przeczytałam ten wątek i uważam że ludzie serca nie mają. Po co biorą udział w akcji, żeby potem wypominać że pomogli. Gdybym miała ich numery konta osobiście w imieniu Marty zwróciłabym im tą kase co dały na zbiórkę.
Paula na zatoki polecam sinupret (homeopatyczny lek) jest stosunkowo drogi ale oczyszcza zatoki super. Jak weźmiesz razem z antybiotykiem to do wyjazdu powinno cię puścić. Zdrówka.

Witam sie
..niestety chorobowo.. anginowo.. czuje sie, wiadomo jak, wiec sie nie bede rozpisywac.. zdycham...
Chyba za bardzo sobie pofolgowalam i polatalam ostatnio, a tu ostra zima sie zrobila.
Polcia ok, choc mialysmy ciezki weekend, poprzedzony dziwna 1dniowa goraczka, a w nocy placz.. poszlismy spac o 8 rano.. :szok:
..co niekotrzy..

Frekwencja tu powala :-D

Wszystkim zdrowka zycze, a najbardziej naszej malej Nadii bo widze, ze dalej sie meczy bidulka... :/
Nie oszczedza nas i nowy rok niestety..

Styna, niezłe podejście:szok:
Paula, Maja, zdrówka Wam życzę.
U nas też nuda:) Ja jutro w końcu do pracy wracam. Ciekawe co mnie tam czeka. Julek od rana będzie siedział u swojej prababci. Ciekawa jestem jak z nim sobie dziadkowie dadzą radę, bo tak się do mnie przyzwyczaił przez ten czas, że szkoda gadać. Ciągle tylko mama, mama, nawet do łazienki nie mogę w spokoju wyjść. A jak w poniedziałek pójdzie do żłobka, to już sobie tego poranka zupełnie nie wyobrażam...

Oj Madzik dobrze Cię rozumiem, u nas bylo podobnie jak byłam w zeszłym tygodniu w domu cały tydzień, to był taki płacz jak byłam w pracy, że przez 2 godziny siedział Oli w oknie płakał przeraźliwie, wołał mamę, wszędzie chodził z moja opaską, aż z tego płaczu zasnął.
Paula, Maja zdrówka!

Przepraszam,ze mnie nie bylo ale Nowy Rok zaczal sie okropnie,
.
Mnie i mojego M dopadla grypa, prawie 40 stopni goraczki, kaszel i lozko...
i nie obeszlo sie oczywiscie,zeby malego nie zarazic. Biedny tez grypa, mial antybiotyk ale nie pomogl i dostal 8 zastrzykow.cale szczescie te pomogly... jest juz lepiej ale ide jutro z nim do kontroli.

ypra gratuluje coreczki i marze by mi tez sie przydarzyla:*

Paula, Maja ZDROOOWKA!!!

Witam się,
wczoraj i dziś spacerek zaliczony bez sanek i wszystko ok. Widać on musi na nóżkach ;-) Wczoraj to nawet się ucieszyłam, że jestem bez sanek bo 1,5 h spacerze przy klatce znów odwalił numer, że on chce jeszcze spacerować. Miałam ręce wolne, więc wzięłam go na ręce, udało mi się go zagadać i histerii nie było. Przemoczyłam na spacerze buty i efekt taki, że ledwo żyję gardło boli, kicham, nos zatkany, głowa pęka... Ratuję się domowymi sposobami i liczę, że szybko przejdzie.
Wszystkim chorującym dużo zdrówka życzę.
Styna gratuluję koleżance bliźniąt i trzymam kciuki :-)

Dzień dobry:) Jak tu dziś pusto od rana. Nie było mnie kilka dni...na swoje wytłumaczenie mam że wciągnęła mnie lektura :zawstydzona/y:
U nas ogólnie ok. Dziś już wracam do rzeczywistości więc muszę się zabrać za sprzątanie...ech dzieć czyta w moich myślach i zmiotkę mi przyniósł:)
Widzę,że choróbsko prawie u wszystkich.Ja też z katarem wstałam, wczoraj na mieście rozwalił mi się zamek od kurtki i chodziłam rozpięta :dry:

Andzia super że jesteś:)

Futrzaczku prześlij mi zapał do ćwiczeń bo ja też po przerwie świątecznej wrócić muszę:tak:

Ypra
klocki super:)

Wszystkim chorowitkom tym dużym i tym małym życzę zdrówka!!!

reklama
Witam się i ja:-)
Niestety widzę że choróbska nie odpuszczają, Ola też w tym tygodniu przerwa od żłoba, jedziemy dziś do lekarza bo coś mocniej kaszle a we środe mamy jechać na 2,5 tyg. Do świnoujscia dotlenić się i mam nadzieję że do środy jej przejdzie.Troszkę się stresuje drogą bo mamy jechac ja z Olą i szwagierka z dwoma synami jeden 8 lat a drugi 8 miesiecy ja jako kierowca a od nas do swino jest 550 km. I wkońcu po roku odbiorę w szczecinie moj dyplom magisterski:-)

Zyczymy zdrowka

Do góry