reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam. Nadia chora od popołudnia wczoraj gorączkuje, no i ten kaszel. Daje jej flegaminę i zrobiłam syrop z cebuli i dzisiaj zaczełam jej podawać bo już naprawdę nie wiem co mona zrobić.
Basiek zdrówka dla was, no i maz ma racje przebadaj się.
Lepi ja na szczęście mam opiekunkę i ona nauczyła małą chodzić na nóżkach, bo tak to też tylko wózek albo na ręce.

Ps. dzisiaj Nadia postanowiła dotrzymać kotu towarzystwa przy śniadaniu i siedziały obie na podłodze koło siebie i każda ze swojej miski jadła. Kot wishkas a Nadia parówkę inaczej się nie dało.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-)

ja po ćwiczonkach , część obiadku mam już tez przygotowaną , a zaraz idę sobie zrobić kawusię :)

Basiekk- zdrówka kochane dla Was :* mam nadzieję że nic więcej się nie wykluje i że szybciutko Wam przejdzie ! a i mąż ma rację masz dbać i o siebie - dla małej w szczególności :*
Lepidoptera- no niesamowitego masz tego mężulka :tak: :) super :))
Styna- ależ ma pomysły ta Twoja niunia :-D codziennie czymś Cię zaskakuje - taki mały szogun hehe ;-):-p ojjj i z dwojoną siłą musicie uważać na słówka bo bystrzak z niej że ho ho :))))

a reszta bb ciotek gdzie ??? :)))

Ja jestem:)
Futrzaczku, nieustannie podziwiam Cię za ćwiczenia!:)
Styna, siedem światów masz z Nadią:)
Ypra, po Twoim wczorajszym poście strach miałam dziś na sanki wyjść (pierwszy raz w życiu), ale całkiem nieźle nam poszło:) Mam nadzieję, że Krzyś też się przekona.
Basiek, zdrówka dla Was dziewczyny!
Lepi, ah ten Twój zdolny mąż... :) Pozazdrościć:)
Joluś, super, że odwiedzinki udane:) Najważniejsze, że zadowoleni jesteście:)

U nas nuda, byliśmy godzinkę na dworze, teraz młodzież zje obiad (mam nadzieję) i drzemka. Matka będzie miała chwilę spokoju od Julcia-wariatuńcia:)

Dziewczyny pamiętacie niedawno mówiłam że moja koleżanka po kilku poronieniach i porodzie w 12 tyg. znowu jest w ciąży. Dzisiaj dzwoni do mnie bo miała USG ze względu na to że znowu krwawiła (zreszta to już 3 USG) ale dopiero teraz się okazało że to bliźnięta:-D Tak się cieszę za nią ona jest w szoku ale mówi że jakoś to będzie.

hej coś się skupić nie mogę na pisaniu :/

jakoś rozbita jestem !

lepi współczucia.. biedny chłopczyk... i biedna jego rodzina :-(
Paula zazdroszcze wyjazdu :-)
futrzaczku co piszą>? gdzie? na forum na temat tej dziewczyny?? :/ smutna jej historia :-(
ypra gratuluję córeczki :-)

idę bo jakaś taka jestem :/

Ale naskrobałyście!!
Oliwierek juz lepiej ma jeszcze kaszelek ale juz nie taki mocny, chyba syropek drosetux pomaga:) Za to ja mam cały nochal czerwony, wstrętne katarzysko mnie dopadło.

ypra gratulacje córeczki, super, ja tez chcę....!!
styna ale extra nowina, podwójne szczęście po takich przeżyciach. Zdrówka dla Nadii!
Futrzaczku zdrówka dla Fifcia!'
Madzik a jak tak Juleczek?
A gdzie sie podziała Jaipur?

Madzik dostała krzisiaj była tutaj na usg to jej potwierdziliwotoku tutaj jej powiedzieli że nic nie mogą zrobić pojechała szybko do polskiego ginekologa okazało się że wszystko jest ok ewakuował się krwiak. Dał jej zwolnienie i odpoczywa. Dzisiaj była tutaj na usg to jej potwierdzili że to przez krwiaka krwawiła ale powiedzieli że jeszcze różnie może być ale kolejnego zwolnienia nie dostała bo uznali że to i tak nie zabezpieczy ją przed ewentualnym poronieniem więc w sobote jedzie do polskiego gina i on jej ma dać do końca pierwszego trymestru. No a jutro zaczyna 8 tydzień.
Alex ​zdrówka dla was

Styna, myślałam, że ona dalej już jest w tej ciąży. W każdym razie trzymam za nią nadal kciuki. Swoją drogą, przesadzają tam u Was z tymi zwolnieniami. Co jak co, ale w takiej sytuacji jej się należy.
Alex, cieszę się, że z Olim lepiej. U nas też ok, osłuchowo jest czysto, antybiotyk pomógł. Ja we czwartek wracam do pracy w końcu, a od poniedziałku Lulek z powrotem do żłobka.

reklama
Do góry