reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dla rozluźnienia obejrzałam sobie filmik "Step Up 4" i chyba też mykam zapakować tego mikołaja :):) Aż się nie mogę doczekać reakcji rano:):)

Majowa to Ty jeszcze nie testowałaś. Twarda jesteś kobito:)

Futrzaczku fajnie z tym fitnessem i fajnie,że masz z kim chodzić:)

reklama
witam sie:)

Pamietacie mnie choc troszke jeszcze?:)
Nie nadrabiam bo nie jestem w stanie dzis mnie jakas jelitowka zlapala;/ dobrze ze chociaz wolne mam.
Poza tym u nas wszystko dobrze Zuza w zlobku zadowolona chetnie chodzi, zaczyna coraz wiecej mowic no i pyskowac. Strasznie wymusza placzem. a u was jak tam? Ktos dolaczyl do brzuchatek? jak tam maluchy nasze?

Dzien doberek!

A ja dzisiaj tez zwarta i gotowa od rana i czekam na Mikolaja... :-D
Nie wiem czy sie chwalilam po urodzinach, ze dostalam od znajomych voucher 1 dniowy do SPA. Jade zaraz z kolezanka, a wracamy przed wieczorem. Tata wzial wolne i siedzi z Rudolfami :-D
Z racji tego nasz Mikolaj przyleci na saniach jutro rano, bo inaczej ominelaby mnie cala radosc z ich radosci porannej :-)
W niedziele mamy dwoch innych Mikolajow, w Polskim Domu oraz ze szpitala w Milton Keynes, a za tydzien w niedziele Christmas Party i Santa w Oxfordzie w szpitalu.
Tak milo, ze pamietaja o naszych dzieciaczkach...

W zdjeciowym wstawie jeszcze szybciutko fotke moich malarzy...
Buziaki!
Wieczorem napisze jak bylo w krainie cudownosci! :-D

Hej kochane

Widzę Mikołaj w pełni:-) i Super, u nas były sanki, a że śniegu u nas full to i frajda była. Wczoraj jak wróciłam z pracy ubrałam młodą i poszłyśmy na chwilkę, choć już ciemno było, ale pojeździłyśmy trochę po podwórku, Marti płakała jak do domu wchodziłyśmy, tak jej się podobało, ale matka musiała obiad gotować na dzisiaj i zimno już było. Rano było u nas 10 stopni na minusie:szok:. A sanki fajowe takie stabilne i duże. Zadowolona z zakupu jestem.

Majowa daj znać jak wynik testu, życzę Ci, żeby był po Twojej myśli.
Futrzaczku uwielbiam Cię! Jak pisałaś o tej łezce w oku to mi też się zakręciła. Na pewno jesteś super mamą. Napiszę na apetycie jakie mam menu w planach. Choć jeszcze nie skompletowałam całego.
Alex też się zdziwiłam z tym przedszkolem. Może i ja powinnam się rozejrzeć. Chciałabym, żeby Marti już pod koniec przyszłego roku poszła. Ale to zobaczymy jeszcze.
Bubbles udanego wypadu. Super!

Dobra zmykam do pracy:-)

Hejka :-)

stukam się kawusia i mikołajkowymi cukierkami czekoladowymi :-) :*

Basiekkk- :* kochana Ty moja dziękuje Ci za tak piękne słowa , najpiękniejszy prezent to usłyszeć od kogoś na kim Ci zależy dobre słowo :*
Karolqa- jesteś! suuperr :* , do brzuchatek chyba nikt nie dołączył :cool2: a u dzieciaczków ogólnie dobrze , np. Mój Filiś troszkę teraz gorączkuje ale nie jest źle.
Bubbles- ale fajowo tam macie , tyle spotkań , życzliwych ludzi - super i pozazdrościć :* i czekamy na relację ze SPA :-)

halo babeczki jesteście ? :-)

Heja) I ja się witam z kawusią. Ćwiczonka zrobione, prysznic zaliczony teraz mogę leżeć i pachnieć :-p
Mikołaj był i u nas, ale najlepiej chyba tata na tym wyszedł bo wszystkie czekoladowe słodkości jemu przypadną.

Futrzaczku
jak reakcja chłopaków na prezenty??

Bubbles
miłej wizyty w SPA:) Ale imprez się Wam szykuje, super. My dziś też idziemy na odpalenie światełek tu niedaleko:)

Karolq
pamiętamy pamiętamy. Nie wiem czy doczytałaś że Poziomka w ciąży :)

Basiekk
super,że sanki się podobają i nawet przetestowane.U nas nie ma na czym testować więc na razie nie kupujemy :)

cześć Dziewczyny!
tez jestem mama majowego Maleństwa :) czytam tak sobie o czym piszecie... Alex2712 już zapisałaś Synka do przedszkola, na 2014? Reeety, mój jest w tym samym wieku a jeszcze o tym nie myślałam :/

a Mikołaja jeszcze u Nas nie było i śniegu tez nie mamy
hmm... poczekamy do wieczora :)

buziaki Mikołajkowe!

zem3qps6x5m1nfoi.png

Ostatnia edycja:
Witam się z kawusią i czekoladką malinową od Mikołaja :-)
U nas święty też był. Dzieciaki zadowolone i rodzice usłodzeni ;-)
Ale dla mnie dzień zaczął się koszmarnie.Wstałam z ogromnym,przeszywającym bòlem głowy :-[ Myślałam,że pojadę do szpitala. Pòźniej przeszło i wychodzi na to,że przeżyłam pierwszy atak migreny :-\ A dopiero co dwa dni temu byłam u lekarza,bo mnie owiało i miałam sztywną szyję.Dostałam tabletki
U nas śnieg pada,a rano było -10st. Jutro jazda.Ostatnio jechałam w takim śniegu.
W weekend szkoła...ehhh...
Miłego dnia i obfitego Mikołaja :-*

Jolek nie nie doczytalam;) ale super;)

Poziomki Gratuluje;)

U nas tez snieg pada;/ jeszcze sie dobrze zima nie zaczela a juz mam jej dosyc;/ jutro w pracy jade w gory wiec tam tez pewnie ciekawie;)

reklama
Persefona super że i do Was Mikołaj dotarł w taką pogodę:):) Współczuję bólu głowy :(
No to kiedy egzamin ???

Karolq
w góry,ale Ci fajnie :)

Fefelina
witaj wśród majówek :)

My się nudzimy w domku. Poganialiśmy trochę z psem pobawiliśmy się i teraz Igi pazłotka rozrywa i "porządek" w pokoju robi :/

Do góry