reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

właśnie doczytałam o pierogach!!! za ruskie ,z boczkiem to ja życie oddam!!!!! jeszcze podsmażone!!!
uwielbiam... zajadać, bo robić nigdy nie robiłam.Zawsze od kogoś wycyganię, albo kogoś namówię na zrobienie(teraz naszą nianię- jutro ją namówię może :))) Na samą myśl mi ślinka cieknie!!
futrzaczku słodycze to te standardowe- haribo 5 sztuk , pianki banany w czekoladzie,michałki białe i zwykłe, chipsy tortilla, czekoladki kokosowe, czekoladę mleczną(taka wielką),białą ritter sport z orzechami x4, piankę w słoiku truskawkową sztuk 3, ciepłe lody, kilogram śliwek w czekoladzie, krówki z rodzynkami i 3 smaki chipsów kukurydzianych.Aaa i deserki takie puddingi azjatyckie, razem tego jest 16 sztuk. No to akurat do końca tygodnia mi starczy.Musze chować przed juniorkiem , bo jego bystre oko patrzy- i słysze"mniam " "daj"

reklama
Byly i z boczkiem, i podsmazane na 2 dzien :-p:-p:-p

..ale mieszanka!!!!!! dzisas! Jaipur chyba przebila Styne w c ! :-D

Ja tez zglodnialam - bo aktulanie zabralam sie za menu swiateczne i przegladam Kwestie Smaku - pomijajac serniki, ktore sa tam meeeeeegaaaaaa, booooskieeeee, a w zyciu mi sie nie udadza - to calkiem powaznie rozpatruje ciasto migdalowe z pomarancza i polewa z bialej czekolady :-):-p i proste jak drut - a to w a z n e .

Japiur
- a ja mam <jeszcze> 10sztuk ritter sport - spliter mandel <bio> ..z migdalami...
- jestem bardzo uzalezniona :tak: przyjechaly z niemiec do mnie :pP do mamusi :pP

Witam się ledwo żywa,
ostatnio brakuje mi godzin w dobie :-( Najgorsze, że mąż się przeziębił i mały koniec świata (ach ci faceci). Najadł się czosnku, ja przy okazji - będzie dobrze, oby małego nie dorwało.
karolka, styna współczuję przygód samochodowych, trzymam kciuki by znaleźli sprawców.
styna spory brzuszek. Mnie ostatnio trochę przybyło, prawie 2 kg w weekend :szok:
jaipur poluję na śliwki w czekoladzie, uwielbiam firmy wawel, ale nie mogę trafić na wagę tylko w pudełkach. Zdradź jakie i gdzie kupujesz? Po takich przyjemnościach, depresja szybko zniknie ;-)

to zapraszam, Legionowo, pierwsza w lewo na 1 skrzyżowaniu i cały czas prosto i w prawo za halą sportową i prosto, za przejazdem w lewo:-D śliwki tym razem są nałęczowskie

Hej!
Jaipur!!!!! Wstydu nie masz!!!! Przyjeżdżam!!!:-D
Kochane dziewczęta, uprzejmie donoszę, że mam nowe auto:szok: Szwagier mi załatwił:tak: Duże, bezpieczne i z zimowymi oponami:-) Pozostaje mi tylko nauczyć się parkować takim klamotem i będzie luksusowo:-)
Styna, podeślij pierogów, obojętnie z czym:) Życie oddam za pierogi, makarony i inne mączne dania:tak:
Jolek, super wymyśliłaś z tymi ciuszkami.
Maja, podeślij przepis na ciasto:)
Futrzaczku, podziwiam Cię za silną wolę i wytrwałość w ćwiczeniach:tak: Ja niestety zawsze byłam bardziej skłonna tydzień nie jeść, niż doopsko ruszyć:zawstydzona/y:
Miłego dzionka kobitki.

Hej laski!

Ja też przyjeżdżam do Jaipur, jestem strasznym łasuchem słodyczowym:zawstydzona/y:, wczoraj o 23 opierniczyłam 4-pak monte i spać poszłam:-D.
Maja trochę poimprezowałam bo z mężem po kieliszeczku naleweczki wypiłam mnie zmogło. Ciekawa jestem tego ciasta. Ja mam jeszcze w weekend gości i muszę w garach spędzić ble:baffled:
Madzik cieszę się,że nowe auto masz, musimy opić:-D
Joluś sesemeski do mnie dochodzą, bo dostałam kilka, ale od Ciebie nie, nie wiem czemu.

reklama
Hejcia :-)

ogólnie cacy lala bo paczuszki mikołajkowe prawie na finiszu :-) ale zmartwienie mam takie bo Filiś coś taki podejrzany od wczoraj , szklane oczka , spokojny , gorączka.... ojj oby nic się złego nie wykluło bo w sobotę mamy gości ! :no:

Madzik- ha ha to super że jednak udało się kupić całe autko ;-) to teraz pochwal się jakie :-ppowiem Ci , że ta chęć na ćwiczenia to może dlatego że nie pracuję, a idzie się łatwo wkręcić więc działam :))
Jaipur- ohhh wciąż ubolewam nad brakiem teleportu... :-D
Basiekk- a co tam będziesz pichcić na sobotę ? pochwalisz się na "apetycie" bo My też mamy zapowiedzianych gości na obiad w sobotę , chrzestny Filipka z rodzinką .

zaraz zmykam przed tpv2 , ewcia i ćwiczenia na ramiona! :)))

Do góry