Miałam się witać ale na wstępie napiszę,że zatłukę wszystkie które o jedzeniu się porozpisywały...od razu się głodna zrobiłam i to jak a ja znów od kilku dni dietuję i nie mam zamiaru się ugiąć tym razem,ale jak tu się nie ugiąć przy takiej masie pierogów (|za ruskie z boczkiem i cebulką i za te z mięsem bym się pociąć dała)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A do tego czekoladki śliweczki i chrupeczki...ech wstydu nie macie tak kusić!!!!!!!!!!!
Madzik cieszę się,że auto masz nowe a to stare to co to było że tak bardzo sie pozbyć chciałaś?
Basiekk ja to muszę posprawdzać te Twoje numery:/
Futrzaczku trzymam kciuki żeby Filiś się nie rozłożył.
Ypra no to zdrówka i dla Was,żeby małż wyzdrowiał a Was nie chwyciło.
Jaipur Ty niedobra dziecku żałujesz
Styna małż jak jeść chce to niech najpierw zasłuży
Pogoda u nas paskudna bo deszcz pada więc znów ze spaceru nici. Koleżanka mi w depresje popada bo z malutką sobie rady nie daje.Płacze kwęka i przy cycu walczy. Ja już nie pamiętam tamtych czasów i ciężko mi jej pomóc. Biedna dziś mi płakała do telefonu.
Madzik cieszę się,że auto masz nowe a to stare to co to było że tak bardzo sie pozbyć chciałaś?
Basiekk ja to muszę posprawdzać te Twoje numery:/
Futrzaczku trzymam kciuki żeby Filiś się nie rozłożył.
Ypra no to zdrówka i dla Was,żeby małż wyzdrowiał a Was nie chwyciło.
Jaipur Ty niedobra dziecku żałujesz
Styna małż jak jeść chce to niech najpierw zasłuży
Pogoda u nas paskudna bo deszcz pada więc znów ze spaceru nici. Koleżanka mi w depresje popada bo z malutką sobie rady nie daje.Płacze kwęka i przy cycu walczy. Ja już nie pamiętam tamtych czasów i ciężko mi jej pomóc. Biedna dziś mi płakała do telefonu.
Ostatnia edycja: