MMmmmmm pierogi!
Jadlam caly weekend, byly i ruskie i z miesem, malz robil, ale ruskie rzadza! pycha!!!
Witam sie
I ja dzisiaj zaliczylam jazde zimowa pierwsza, wyjechalam kolo 13, a jak wracalam kolo 16tej to juz byla 'zima' i sypal snieg, oczywiscie wiekszosc kierowcow od razu zaniemogla
, wrrrrrrrrrrrrrrrrr,
ale fajnie sie jechalo, mimo tego, ze nic nie widzialam przez przednia szybe, ale ja jak jade to jade!
Madzik - wspolczuje, zaliczylam kiedys stracha w pierwszym roku z prawkiem, zima slisko i moj ostry skret w lewo
P <skonczylo sie malym dzwonkiem z pania z naprzeciwka, ale lepsze to, bo z prawej bylo juz tylko w dol...- wiadukt, rzeka...... >
Wierze, ze autko bys chetnie zmienila, ale najpierw oponki trza! :*
Basiekk - zaimprezowalas dzisiaj?;-)
Styna - oby ten sasiad nie robil Wam problemow .... bo nie ma lekko.. to chory chlopak..
Jolek - fajnie z ta paczka
ja na biezaco oddaje ciuszki Polciowe do pomocy - jest ulice dalej.
Karolka - o ..znow podobna akcja.. bo w moj samochod, zaparkowany pod przychodnia w ktorej pracowalam kiedys, wjechala mala ciezraowka - dostawca mleka - i uciekla! przesunela go pare metrow po chodniku , caly bok szyba od kierowcy - masakra, ...koles z balkonu widzial i numery spisal
Dobrze, ze i u Was sa numery rejestr. a szkoda, ze samochodzik nowy... dlugo wyszukiwany...
Jaipur - a co to za schadzki w kinie?hm?