reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie
z kawka Millicano - calkiem calkiem :-p:-p i reszta ciasta :-)

Za oknem g.................! leje od rana, zimno, i nic nie zapowiada zmiany ...
.. moj diabelek wreszcie poszedl na drzemke, uff ..

Persefona
- fajowe prezenty! Najlepszego dla malej! Jak zdrowko Twoje???
Alex - wlasnie mialam pisac co tam u Ciebie, jak z praca sie uklada i jak Oli .. a powiedz jak tam cycanie - udalo sie zakonczyc juz Wam calkowicie czy nocki dalej z pobudkami?
Jolus - buziaczki ;** powiedz jak m sie czuje ??
Futrzaku - zdrowka dla chlopakow! zeby sie nie pozarazali...

reklama
Hejka!
Maja my nadal cycamy, w dzień jak przyjdę z pracy to od razu woła i muszę dać natychmiast, w nocy nadal też karmimy i w kwestii pobudek nic sie nie zmieniło ach może kiedyś w końcu zakończę przynajmniej te nocne cycanie bo na prawdę czuje sie juz bardzo zmęczona tymi pobudkami.
A Wy cycacie jeszcze?

Witam kobietki :-) My się gościmy czasu mało ;) Piszę do was bo chcę was o coś prosić. Mianowicie abyście się zapoznały i w miarę możliwości udostępniły tą stronę Antosia Sprycha - pomoc dla Antosi Antosia to koleżanka z szpitalnej sali synka mojej kuzynki. Rodzice potrzebują pomocy aby ratować życie córeczki. NFZ odmówił leczenia w Niemczech a to może być jedyna szansa małej na przeżycie;(

Mojeszczęścia z karmienia łabędzi nic nie wyszło bo deszcz zaczął padać. Ale na jutro lepszą ciutkę pogodę zapowiadają więc jest szansa:)
Popołudniu odwiedzili nas znajomi więc też dzionek miło spędzony:)

Maja M jak się czuje...ok.Tylko chodzi i wkurza!! Właśnie go zagoniłam do prania wykładziny w pokoik:p kara musi by :-D

Alex to widzę Oli twardo stawia na swoim:):)

Styna popłakałam się. Takie historie uświadamiają mi że nie jesteśmy bezpieczni i w każdej chwili może nas coś takiego spotkać:(

Maja ja tez bym chciała do lata zakończyć już karmienie.

Ja tez sie poryczałam jak przeczytałam historię Antosi, boze jaki ten świat jest niesprawiedliwy, dlaczego dzieci muszą tak cierpieć i przez to przechodzić. Dlaczego......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry