reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie,

styna - cóż za wspaniałe wieści, GRATULACJE!!!:-D skoro jest kreseczka - jest "kropeczka", w tą stronę chyba zawsze się zgadza:tak:

ypra - całusek w obolały nosek dla Krzysia

U nas piękna pogoda wczoraj, chłodno, ale słonecznie, spacerowo. Za to dziś rano -6 stopni:szok:, ale jakoś moim wehikułem dojechałam do pracy...

persefona - fajnie, że imprezka udana i Gabi zadowolona:-). a sałatkę z selerem konserwowym robię trochę inaczej - zamiast pora dodaję cebulkę konserwową i trochę szybki. też pyszka:tak:

reklama
Witam sie porannie. Test z pierwszego moczu pozytywny:) No i apetyt mam od kilku dni i teraz rozumiem czemu mnie ssie w zoladku jak tylko otwieram oczy:)
Ypra ucaluj biedaczka pewnie sie strachu najadl.
Lepi -6 toz to syberia:confused:

Witam i ja. Przez nieszczęsną zmianę czasu my na nogach od 7:30 :wściekła/y:Ale dzięki temu mamy już ogarnięte. Zaraz się podmaluję i wyjdziemy na spacer. Wyciągnęliśmy wczoraj stara brykę do prania więc na dniach wyruszymy już na spacery w dużym wózku :)

Styna super się cieszę,że się udało.

Ypra
to ten tydzień leżysz i czekasz na kopniaki od córci. Buziaki dla Krzysia:*

Persefona
no to widzę szpital w domu:(

Lepi to zimnica u Was.U nas przed 8mą było +0,5 na szóstym piętrze.

Hej kochane :-)
Zacznę od gratulacji dla Stynki. Super kochana. Cieszę się strasznie.
Ypra ale czas leci chyba brzusio już większy prawda?
Persefona super, że impreza udana i Gabi zadowolona z prezentów.

Tyle na dzisiaj, sporo roboty mam:dry:

persefona do administratora to mi daaaaleko :-D haha jestem tylko zwykłym modem :-p
no tak tak mamy oddzielny wątek ale gdzie ja napisałam ze tu masz pisac przepisy :-p moja ty mordeczko hhihiihh
dzięki za przepisy :-) sałatkę i schaby z ananasem napewno zrobię :-) może nawet na urodzinki Vi ;-)
ypra a co takiego sie Krzysiowi stało że na OD pojechaliscie :szok:

lecę :-)
ładny dzięń , wszystko zrobione.. więc tylko zjeść obiad i na spacer :-)
słońce świeci więc mam nadzieje że zimno nie jest aż tak ;-)

Witam się,
Mały wstał przed 6, a padł dopiero po 14 :szok: Ogarnęłam szybko chatę i w końcu odpoczywam. Nawet spać mi się odechciało.
U nas z rana było -2o C. Dobrze, że ma się ocieplać, ja jestem zmarzlak. Dodatkowe kg mnie nie grzeją :no:
Styna jeszcze raz gratulacje. To będzie czerwcowe, dobrze liczę?
Basiekk chyba trochę się powiększył, choć kg stoją w miejscu. Ja nie narzekam i tak mam ich nadmiar :-)
Vi przewrócił się w domu, nigdzie nie wlazł, na żadną wysokość, potknął się na prostej drodze.

Czesc moje Kochane! :*

och, zagladam codziennie, ale jak sie juz zbiore do pisania, to jestem bardzo, ale to bardzo potrzebna gdzie indziej, i tak zawsze :tak:

Stynka kochanie, jeszcze raz gratuluje i przytulam wirtualnie! :*
widze juz piekny, nowy suwaczek, ach, rozmarzylam sie :-D

Ypra, Ciebie tez tulam i czekamy na kopniaczki. Mam nadzieje, ze biedny nosek Krzysia ma sie dobrze?

Persefonka, z opoznieniem - duze buziaki urodzinowe dla slicznej 5 latki :* no i impreze wywalilas po zboju, kuuupa jedzenia, masz zdrowie kobieto! :-)

Jolus, jaki duzy wozek teraz bedziecie ujezdzac?

Futrzaczek, przesylam duzo zdrowka dla chlopcow i calej rodzinki! :*

Kamcia, ale nakupilas ksiazeczek, fajnie :-) lubimy takie wyprzedaze!

Alex, Maja - my tez cycamy, trzymamy z Wami sztame :-) powiedzialam sobie, ze do 2 lat na pewno. W dzien odmawiam, mowie, ze cycy odpoczywa i ze dostanie jak pojdzie na drzemke i juz sam jak pyta to odrazu pokazuje paluszkiem na gore :-) walczymy z nockami, bo sie kolo zapedzil i nawet co godzine chce ;-) wiec odmawiam i mowie, ze cycy odpoczywa, a kolo wtedy wrzeszczy ile fabryka dala. Ale powoli przyswaja i czasem tylko go przytule i usypia. Jednak jakby nie bylo, to od godz 3 nad ranem pije chyba non stop, przynajmniej takie mam wrazenie :-p

A poza tym u nas ciagle gil u Filipka, ale na szczescie sie zmniejsza i apetyt powraca. Choc to kaprysne zrebie, On z reguly wszystko odrzuca, tak naprawde je w kolko kilka tych samych potraw, ale musze sie pochwalic, ze w koncu zaczal jesc miesko, w panierce z buleczki i w takiej samej podalam mu rybke i jadl.
W sobote mielismy Halloween Party, chlopcy wygladali czadowo w strojach, zdjecia wkleje na zdjeciowym ;-)

Zmykam, bo jedziemy zaraz do Jozi, kolezanki Aleksa.
Buzki!

3,5 godzinny spacer zaliczony :-) chwilę byliśmy u znajomych bo zaczęło padać :-p więc weszłam z dziewczynami się schować..
dobrze że mi Emka nie marudziła i ładnie szła za raczkę :-D

ypra ojej .. współczuję bardzo :-(
bubbles nom , szkoda że u nas nie ma częsciej takich wyprzedaży ;-)
styna fajny termin :-)

.. a gdzie wy cały dzień się podziewacie :-p

reklama
Hej kochane

Wybaczcie coś tam zaczęłam czytać... ale nic mi się nie klei , nie wiem jakiś mam dziwny okres... :dry:
Szymcio już ok w miarę dziękuje :*

Styna- Ogromniaste gratulacje!!!! :* super super :*

Do góry