reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka:)

Poziomka pisałam do Ciebie smsa dotarł??? Trzymam kciuki żeby ciuchy jak najszybciej dotarły &&&&&&&&&&

Jaipur sprzątania trochę miałaś, a gdzie zdjęcia moich przystojniaków??

Stynka gratuluję kolejnego zębulka:):)

My dziś pół dnia sprzątaliśmy, jak to w sobotę generalne sprzątanie. Potem drzemka, spacerek no i dzionek zleciał. Teraz na gazie pyrczy bigosik...aż mnie skręca od tego zapachu:/ jeść :confused2:

reklama
Witam się,
cały dzień poza domem, pięknej pogody cd. Jadąc, po drodze trafiliśmy na farmę dyń, były też zwierzaki :-) Jutro wpadnie teściowa z dziećmi córki. Dobrze, że pogoda ma być ładna, to spędzimy trochę czasu na dworze. Nie mam siły na gości, idę na łatwiznę zamiast obiadu zrobimy gofry.
jolek biedny Igorek, ja miałam w dzieciństwie przygodę z jedynką ale już stałą, długie leczenie plus dorabianie zęba :no:
jaipur to u nas tak jutro będzie :-D
poziomki super że już na miejscu. Trzymam kciuki by ciuchy szybko dojechały.
styna gratuluję nowego zębola.

Witam ja w pracy siedze. Zla ze mnie kobieta bo zabralam dzwonek pacjetowi ktory dzwoni co 5 minut aby tylko do niego zajrzec:zawstydzona/y: budzi tym wszystkich:wściekła/y: My dzien na dworze spedzilismy Nadia wyprobowala sanki przed zima zachwycona byla. Jak juz tata nie chcial jej ciagnac to sama sanki po trawie ciagnela.
Jolek ja tez bigosik z kiszonej kapusty w piatek zrobilam i dzisiaj sie obrzeralismy z malzem.
Poziomki dobrze ze juz jestescie na miejscu. Powodzenia no i niech te ciuchy szybko dojada:tak:
Ypra to ja tez zamawiam gofra:-)

Hejka. A gdzie się wszystkie podziały???

Styna bo ty zła kobieta jesteś :-D:-p U nas bigosik ze świeżej kapustki

Jaipur bigos zamrożę jak w lipcu przyjedziesz to dostaniesz :-p

Alex no tak troszkę mu się ukruszyła:(

Ypra jak tam przeżyłaś dzisiejszy dzień z gośćmi???

Pogoda nam się zepsiuła.Cały dzień szaro i mglisto.

Ostatnia edycja:
Cześć laski,
nie ma to jak niedziela w piżamie.Dopiero się przebrałam w sukienkę, w sumie nie wiem po co, no ale trzeba się jeszcze na wieczór wykąpać, więc jak znalazl- znów wskoczę w piżamkę:-D
Dzisiaj mi się nie chciało nic, więc najpierw jedliśmy śniadanie w wyrku, potem tato grasował z juniorkiem, zabrał go na 2 spacery, a mama poleżała z książką.Obiad też się sam zrobił, bo tylko wrzuciłam mięso i ziemniaki do piekarnika:-p

jolek
u Staśka spoko, zdrów jak rybka i coraz śmielej sobie poczyna.Od wejścia już testował zabawki kolegi, bez krempacji, nie to co kiedyś.Jedynie piesek go na początku jako strachał.
pogoda ładna, tylko chłodem wieje..
Ponoć za tydzień ma być mroźno... brrr

Ostatnia edycja:
Witamy się i my:-)
Jesteśmy chore,ja najbardziej:wściekła/y: cały dzień przespałam:dry:
U nas pogoda dzisiaj też gorsza ale cieplutko. Dzwonił facet od bagaży i ma być do 20.00 huraaa!!!
Kciuki które trzymałyście dały efekt M idzie jutro do super pracy:-) DZIEKI:-)
Gosie babcie rozpieszczaja i spokojnie dochodzi do siebie
Joluś ​nie sprawdzałm PL karty

Witajcie :-)
styna gofra wysyłam kurierem ;-) Strasznie szybko się rozeszły, dla mężulka ostał się jeden, ale on w sumie pooperacyjny, więc nie może szaleć.
jolek goście niedawno poszli. Nawet teściowa pod koniec była bardziej ludzka. Była bardzo miła, rodzinna atmosfera i nawet mieszkanie niecałkiem zdemolowane.
Ale jestem śpiąca. W nocy była impreza w sąsiednim bloku, Krzysiowi się nie spało i o 5 pranie nastawiłam :szok: Dziś to pewnie nie usłyszę jego wołania.

reklama
Poziomka widzę że nie łaska wysłać koleżance nowy numer! Już Cię nie lubię :-p

Ypra super,że masz już za sobą nalot na chawirę.Odpoczywaj kochana

Jaipur mam wrażenie czy wykręcasz się od odpowiedzi :confused: Fajnie że Stachu coraz śmielszy:):)

Jakiś ten dzień taki nijaki :/

Do góry