reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :-)
Męża w końcu w sobotę puścili. Jak się do niego popołudniu przytuliłam, to odrazu zasnęłam, poczułam się mega zmęczona tygodniem. Dawno już sobie drzemki w dzień nie ucięłam. Odrazu lepiej. A mężulek poleniu****e z nami na zwolnieniu przez 2 tyg., bardzo się cieszę.
Dziś mieliśmy wizytację teściowej. Mam nakazany codzienny pomiar ciśnienia i odrazu się podniosło :no:
poziomki zdrówka Gosi, dobrze że będzie pod dobrą opieką i wyjazd bez zmian.
persefona Krzyś nosi 24-25.
futrzaczku gratulację dla męża, cieszę się że imprezka udana.
jolek współczuję przejść, widzę że wszystkie firmy takie same, my mamy niestety do czynienia z upc.
alex nasz wózek był już w naprawie 2 razy, mam nadzieję że na tym koniec. W razie czego jeszcze gwarancja do lutego.
maja zdrówka Polci. My mamy 31.10 hexę i ospę, już się boję.

reklama
Ypra a to Ciśnienie to Ty musisz mierzyć czy mąż?? Teściowa synusia przyjechała odwiedzić pewnie i sprawdzić czy się nim dobrze zajmujesz. Dobrze,że masz już małża w domku i udało Ci się w końcu zdrzemnąć:)

Mój młody dziś kolejny dzień jęczący, nawet na podwórku mu źle.Już nie wiem co jest grane z nim:/ Przez te ryki ma stan podgorączkowy:(

O! tak Jaipur właśnie Fit mama hi hi :tak::-D
Joluś- uśmiechnęłam się do kolegi i mi z neta ściągnął :zawstydzona/y: a co do Netii to współczuję i w ogóle się nie dziwię że się wkurzasz!pacany i tyle ! jak zwykle wszytsko pięknie ładnie w tv reklamie a tak kaszanę odwalają ... ehhh
ale chociaż mam nadzieję że Igusiowi w końcu humorek wróci :*
Ypra- fajniutko że masz już mężusia w domku i że tyle z Wami po odpoczywa :tak:
Alex- to naprawdę pechowy ten wózek... :confused2: zdrówka dla mamci :)
Lepidoptera- kark boli jak się ciągnie głową zamiast brzuchem ;-) z biegiem ćwiczeń jest coraz lepiej znam to z autopsji :-D ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej

a gdzie reszta ???? hallooooooo?????

Hej!
Ja wczoraj na urlopie, dziś w pracy, od jutra mam opiekę. Julek ma wysięk bakteryjny na migdałach, dostał antybiotyk, w poniedziałek idziemy do kontroli i zobaczymy jak będzie.
Zmykam, bo muszę maksymalnie dużo dziś zrobić, bo praktycznie cały tydzień mnie znowu w pracy nie będzie.
Trzymajcie się ciepło.

Ja również się witam :D
Z kawą i jagodzianką:-)
Futrzaczku ja też Twoim przykładem zaczynam ćwiczyć od jutra:rofl2:. Nasza fit mamusia:-)
Joluś, jak tam uspokoiłaś się już? zadzwoniłaś? da się to wszystko odkręcić?
Ypra super, że mąż w domu to i Ty sobie odsapniesz troszkę :)
Alex zdrówka dla mamusi:) Dobrze, ze masz urlop i możesz zostać z Olim. Jak tam przyzwyczaiłaś się już do trybu pracy?

Ja się strasznie cieszę, że od przyszłego roku ma być roczny macierzyński :-D podobno od lata. Już o wiele lżej zostawić takiego roczniaka niż półroczniaka jak ja zostawiłam małą.

Edit: Madzik właśnie miałam pytać o Ciebie. Kurcze współczuję tych choróbsk. Zdrówka dla Słoneczka Twojego? A Ty jak się czujesz kochana? Przeszła Ci chrypka?

Hejka :-)

co jest laseczki jakaś jesienna deprecha Was dopadła czy kompletny brak czasu.... ???

Basiekk- brawo brawo! endorfinki działają - 2 dzień zaliczony ! :)))
Madzik- kotek ojj się dzieję , zdróweczka dla Julka :*

u Nas co prawda pada ale mi humorek dopisuje! idę zrobić sobie kawkę :)

edit:no cóż kawka wypita w samotności... :((( Filiś wstał więc zmykam :*

Ostatnia edycja:
Hello:)
Jaipur my may X-landera XQ. Facet mi mówi, ze to moja wina bo nie smaruję przednich kółek WD-40 co 2 tygodnie. Kuźwa taki drogi wózek i jeszcze smarowania potrzebuje tak często. Ale chyba trzeba będzie tak robić jeżeli ma posłużyć w razie czego dla drugiego bobaska.
Madzik no to nieźle u Was. zdrówka dla Juleczka, niech w końcu sie wykuruje biedaczek.
Joluś może Igorkowi kolejne ząbki idą?
Basiek ja urlopu juz nie mam! Bo przez wychowawczy straciłam połowę urlopu, nie wiedzialam o tym i nie wykorzystałam całego urlopu przed wychowawczym, bo myślałam właśnie, ze przyda mi sie jak wrócę do pracy na właśnie takie okoliczności. Ale opieke sobie załatwiłam.

reklama
Jolus niestety sytuacja bez zmian, to jest dość hmmm duży i skomplikowany problem i podejrzewam że się trochę przeciągnie :wściekła/y: Mój A. na razie zostaje, będzie wyjeżdżał po nowym roku, wprawdzie znalazł pracę w Holandii ale kontrakt na pół roku bez możliwości zjazdu nawet na weekend, więc postanowiliśmy że wyjedzie po świętach.

Wczoraj byłam się pytać o żłobek, niestety brak miejsc, mam przyjść w połowie grudnia bo część dzieciaczków będą przenosić do starszaków i może się Olcia od stycznia załapie, jesteśmy jako 3 rezerwowe.

Do góry